úterý 14. srpna 2012

Stále nemáme partnera pro trénink


Shánění partnera pro pravidelný trénink je zatím na bodě mrazu. Není pravdou, že bych se nesnažil, ale zatím se nepodařilo nikoho ulovit. 

Oslovil jsem Antabus, našeho dlouholetého partnera. Ten si již sehnal nového tréninkového partnera – na moji radu po minulé sezoně. Bohužel. Dále jsem psal známému z týmu Brno City – Kovinovi. Ten mi na esemesku nereagoval. Jako třetí pokus byl náš hráč z první sezony David Gerrard Plch. Minulou sezonu hrál za tým Restart. Ten mi pro změnu nebere telefon..
Co tedy dál? Rád bych do akce zapojil i Vás. Pokud by jste o někom věděli, nebo měli možnost ze někde zeptat, udělejte to a dejte info do placu. Díky

Poslední možností je, že bychom se vystavili opět na stránky BAFu, že hledáme partnera pro trénink, ovšem že nemáme hřiště..takže by jsme se museli k někomu přisomrovat.. :-) Radši bych to ale hnal cestou pozeptání po kamarádech, uvidíme, jak se situace vyvine.

Na tréninku zatím visí i případný příchod Milana. Chceme si jít zatrénovat, abychom zjistili zda futsalové sympatie jsou z oboustranné. Na tomto je závislý jeho eventuální příchod do klubu. A když už jsme u toho, jednání probíhá i u Prochyho, který má na háčku nějaké hráče. Rozhodnutí o sestavě však musí padnou v nejbližších dnech, protože přestupový termín končí 31.srpna 2012. (pro ty, co jsou někde registrovaní)