čtvrtek 16. srpna 2012

Současná situace.. Důležité!


Do začátku soutěže, potažmo do konce přestupového termínu zbývá něco kolem 14ti dní. Je proto na místě si stanovit nějaký mezník, který uzavře soupisku, se kterou budeme startovat v následujícím ročníku. Tím bych chtěl i reagovat na zbylé adepty, kteří by měli eventuální zájem za nás od září nastoupit. (Milan + Prochyho známí)

Tento mezník stanovuji na pondělí 20.srpna! V tento den chci mít od všech, co nastoupí vybrané startovné ve výši 1600Kč + vyřízené přestupové lístky. Co částka 1600Kč vše zahrnuje se dočtete v jednom z minulých článků.
Pondělí 20.srpna je stanovené také proto, že budu odesílat na svaz přestupní lístky (uzavření přestupů je 31.srpna) k vyřízení přestupu, tak aby se vše během 10ti dnů v klidu zvládlo a všichni příchozí mohli v pohodě od září hrát v našich barvách. O dresech se dočtete níže.

Jaká je situace?
Včera nás bylo stále „jen“ 7+1, tedy 7 hráčů do pole + 1 brankář. V tuto chvíli je více než slibně rozjednán nový muž – Tomáš, který minulou sezonu působil u druhotřídového klubu Dream Snů. Tomášovi je 30 let a má fotbalové a futsalové zkušenosti. V pondělí se sejdeme, domluvíme podrobnosti (vstup do klubu, odevzdání startovného) a s největší pravděpodobností si i plácneme. O všem budete informováni příští týden. S Tomášem nás tedy bude 8 do pole.

Příchod Milana se komplikuje tím, že se nám zatím nedaří i přes velkou snahu splašit tréninkového partnera. Je tedy na Milanovi, zda se rozhodne nám věřit a svolí k domluvě i bez předchozí tréninkové zkoušky, nebo ne. Je dosti pravděpodobné, že do pondělka trénink nebude a já v tento den musím mít vybrané startovné a být si vším jistý. Pokud se Milan rozhodne kladně, rád bych se s ním v pondělí sešel, kde by jsme případně domluvili podrobnosti vstupu a vybrali startovné. Vstup Milana do klubu by byl bez potíží, jelikož není registrovaný u jiného klubu hrající vyšší soutěž.

Prochy by v těchto dnech - snad do pátku, měl vědět resumé dvou hráčů, kteří se rozhodují, zda by za nás chtěli hrát. Každopádně zde se už situace mírně komplikuje, protože hráči hrají v současnosti za klub z vyšší soutěže (jsou registrovaní), takže by bylo nutné do pondělka rovněž vyřídit přestupové karty u jejich mateřských klubů, což někdy bývá problém, také vzhledem k tak šibeničnímu termínu. No, uvidíme s čím Prochy přijde.

Ať už se Milan, či Prochyho hráči rozhodnou jakkoliv, chtěl bych pro příští sezonu buď 9 hráčů, nebo maximálně 10 hráčů do pole. S jedenácti už by to bylo celkem maso, kdybychom se náhodou na zápasech sešli v takovémto počtu.

Příchodem nových hráčů, nad počet 8 lidí do pole vzniká ještě jeden malý problém, který však jde dočasně řešit. V dobu objednávání dresů jsem nevěděl počet lidí, kolik se objeví od nové sezony v našich barvách. V tuto chvíli je objednáno a zadáno ve výrobě 8  kompletů dresů (objednávka 7.8.), tzn. 7 pro ty, co si jej objednali + 1 objednán naslepo, který připadne zřejmě Tomášovi, pokud v pondělí vše dobře dopadne (dresy by měli být hotové příští týden). Jestli přijdou další hráči, budou se muset přiobjednat komplety navíc, což se do začátku soutěže 2.září zřejmě nestihne. (vyřízení objednávky trvá cca 14 dní, v pondělí 20.srpna chci mít jasno v soupisce – počtu hráčů -> objednání dresů pro nové lidi). V prvním zápase sezony s Bolestí 2.9. bychom tedy museli situaci řešit u hráčů bez dresu nějak operativně, to už by se vymyslelo.

S přihlédnutím k výše uvedeným skutečnostem Vás, kterých se to týká žádám o rychlou spolupráci a brzké vyjádření. V pondělí vše uzavírám a začínám řešit věci dále.. Odeslání přestupních lístků, případné doobjednání kompletů dresů, ve středu odevzdání startovného..  

Tréninky jsou stále v řešení..