neděle 26. srpna 2012

Naše skupina kompletní, změny v rozpisu zápasů!


Opět velké změny. Teď už to vypadá, že to budou změny konečné a ve všech směrech to se jeví, že jsou kladné změny.
Jak už jsem však napsal minulý článek, finální uzavření rozpisu bude až k 31.8.

Co se tedy změnilo?
Byl téměř kompletně překopán rozpis zápasů, co se týče časů a soupeřů (datumy nezměněny). Ten nejnovější – aktuální rozpis už visí na pravé straně našich webovek. Z něj jednoznačně vyplývá, že skutečně začínáme už příští neděli 2.9.

Druhá novinka je to, že abychom mohli začít onoho 2.9., musel k nám do skupiny přibýt celek. Nakonec nepřibyl celek jeden, ale rovnou dva. My – 3A třída jako jediná bude 12ti týmová. Pozitivní na tom je skutečnost, že si zahrajeme tedy celkem o dva zápasy více, než bylo doposud ve 3.třídě běžné. (doplnění třídy předcházel rozpad jedné z 3.tříd a zredukování počtu z 6ti na 5)

Jaké týmy k nám přibyli? Je to Totenrum – celek, který jsme porazili na zimním Brno Open a je to tým, který lze porazit. Druhým nováčkem v naší skupině je perličkou, jedná se o našeho nového tréninkového partnera – celek RST. A aby toho nebylo málo, právě s RST se střetneme už tuto neděli. Ve čtvrtek si s tímto sparingem střihneme trénink a v neděli naostro zápas sezony (ten druhý ze dvou). Pro Mirka a pro Prochyho bude určitě pikantní už první zápas sezony předcházející střetnutí s RST, tento špíl si rozdáme karty s Řečkovicemi B, odkud Mirek přestoupil a Prochy tam také hrával.

Čekání na úvod sezony je příjemná záležitost, ovšem stále ještě mám trochu vrásky z příprav. Zřejmě ve středu se mě má ozvat Sykec ohledně potisku dresů, doufám tedy, že se do neděle vše stihne a já Vám dresy budu moct předat přímo na první špíl, jak je v plánu. Dále mě čeká příjemná záležitost, předání vybrané peníze ze sbírky našemu gološovi, Nekwishovi.

Sledujte stránky, budu zde doplňovat nadále aktuality týkající se neděle a sezony všeobecně.