středa 29. srpna 2012

Nový ročník Tipovačky je tu!


Zdravím všechny příznivce hry Tipovačka. Začátek sezony je tu a s ní by měl přijít i nový – již třetí ročník tipovací soutěže, která nás provází celou sezonou.
Jelikož máme v týmu mnoho nových tváří, z nichž by se někdo mohl chtít soutěže zúčastnit, krátce vysvětlím pravidla soutěže..O co tedy kráčí?

Hra je dobrovolná! Tipovat může kdokoliv!
Hra začíná naším vstupem do podzimní, potažmo jarní části soutěže. Je tedy rozdělena na dvě části a ctí zimní pauzu. První kolo proběhne tento víkend – 1.-2.září, poslední podzimní kolo proběhne 10.-11.listopadu. Stejný postup je i na jaře s tím, že s koncem naší soutěže končí i tato hra a dozvíme se konečného vítěze.

Nejpozději do středy je v odkazu „Tipovačka“ na pravé liště stránek vypsáno 6 zajímavých víkendových zápasů světového fotbalu, či tradičního brněnského futsalu.

Vaším úkolem, pokud se chcete hry zúčastnit je, do pátku do 24:00 napsat své tipy na zveřejněné zápasy a to ve formátu buď výhry domácích – 1, remízy – 0, nebo výhry hostů – 2. 10, ani 02 není přípustná. Konečný produkt, který bude započítán je tedy například takovýto: 1,0,1,2,2,1.(pokud by Vám nešel Váš tip vložit, znamená to, že máte navlas stejný tip jako někdo jiný...postačí, když za svůj tip dáte třeba tečku, nebo mezi jednotlivými tipy nedáte čárku - 101221)

V případě, že je jakýkoliv vybraný zápas zrušen, nebo nemůže splnit funkci pro to, jak byl vypsán (např.tip na střelce a on nakonec nehrál), onen zápas bude anulován.

Většinou z kraje týdne se v odkazu objeví vyhodnocení všech soutěžících v aktuální tabulce a do středy se objeví další šestice nových zápasů.

Správce hry (jako já) má právo na veškerou úpravu soutěže prospívající poklidnému a dobrému duchu soutěže.

Vítězové minulých ročníků:
2010-2011 – Olin
2011 – 2012 – Vláďa L.

Uvidíme, jaký ohlas bude mít letošní soutěž. Byl jsem velice mile překvapen loňskem, kdy se do soutěže zapojilo rovných deset lidí!. Pokud bych ji letos měl dělat pro dva, nebo tři, rozmýšlel bych zrušení. Nechme tomu však čas, uvidíme v pátek, kolik tipů se sejde..

Jelikož je na začátku téměř všech soutěží, bude jistě těžší odhadnout správný výsledek.. Veškeré dostupné informace ohledně futsalu najdete zde: www.futsalbrno.cz, a pro fotbal kdekoliv jinde, třeba www.eurofotbal.cz.  

LIVERPOOL vs. ARSENAL
INTER MILÁN vs. AS ŘÍM
BRNO vs. Č.BUDĚJOVICE
CARPE DIEM  vs. ŘEČKOVICE B
CARPE DIEM vs. RST
Vstřelí náš nový útočník MIREK o víkendu dvě branky? Ano:1, Ne: 2

Hodně štěstí!