pondělí 16. července 2012

Na Kozina Cupu do osmifinále

Našim borcům reprezentující klub Carpe Diem na turnaji v Oleksovicích se podařilo uspět. Osmifinálová účast na Kozina Cupu 2012, tedy postup ze skupiny (3.místo z 5ti) se dá považovat za dobrý počin. V rozhodujícím utkání se ke mě z doslechu dostalo, že za neúspěchem stál rozhodčí, který zápas absolutně nezvládl a už na začátku utkání asi spolkl píšťalku.

sestava: Nekwish - Dub, Dan, Olin, Vláďa, Lukáš, David.

1.zápas
CD vs. Izolace Stehlík 0:4
V zápase si CD prý moc neškrtlo, soupeř byl o mnoho lepší, což dokazují na turnaji už řádku let. Jsou zřejmě nejúspěšnějším celkem od vzniku turnaje, loňský vítěz. 

2.zápas
CD vs. PK Třebušice 0:0
Bezbranková remíza. Za bod mohou být hráči vděčni kouzelníkovi Nekwishovi, který lapil v zápase penaltu. 

3.zápas
CD vs. SK Vranovice 1:0
Jediným střelcem utkání je stal Lukáš po nahrávce Olina.

4.zápas
CD vs. Sjetý Gumy 4:1
Jednoznačné utkání pro náš celek. Branky si hráči připisovali v tomto pořadí: Lukáš (Olin), Vláďa (Lukáš), Lukáš (david) a David (Dub). David byl Vláďův kámoš, který týmu vypomohl. Prý především poslední branka stála za to, asistence i vsítění bylo hlavou.

OF
CD vs. Pohodáři 0:2
CD i přes snahu kapitulovalo. Auty se prý rozehráývaly 3 metry za čárou a podobné excesy byly na denním pořádku. Pořadatel se každý rok oháněl větou, že turnaj pískají školení rozhodčí s vysokou kvalitou, tak pokud toto byl školený rozhodčí, tak si užíznu ucho. Velké emoční napětí nevydržel Vláďa, který se nakonec vykartoval.

A takto skončil další ročník ságy Kozina Cup. Hráči si šli večer spravit chuť na místní zábavu, kde si jistě opět polili jazyk, jen co je pravda..