pondělí 16. července 2012

Rozhodnutí: hřiště, dresy, placení..

Je nejvyšší čas rozhodnout, kde budeme v příští sezoně hrát a v neposlední řadě také v čem. Bohužel jsem prozatím neobdržel názor Nekwishe a Ríši, přesto mám směle nadpoloviční většinu názorů Vás hráčů a tak se může rozhodnout i bez těchto dvou.

HŘIŠTE, ČASY:
Ve výběru hřiště jsme se celkem shodli, padaly návrhy převážně na hřiště Okruh/Svážná, Kamínky, nebo třeba Srbská.
Nakonec nejvíce žádané bylo hřiště na Okruhu / Svážné s tím, že polovina zápasů se odehraje na Okruhu, polovina na Svážné. Co se týče časů, většině by vyhovovalo nedělní odpoledne.

Takto bude odeslána přihláška do příštího ročníku 2012/2013. Skupina A – Okruh, Svážná, neděle odpoledne.

DRESY:
V dresech byl až do samého konce pěknej maglajz. Samozřejmě v dobrým slova smyslu, bojovalo se do poslední kapky.. Od každého jsem chtěl pořadí od 1.do 3.místa, jak se Vám dresy líbí..s tím, že ten, co se Vám líbil nejvíce, dostal 3 body, druhej 2 body a ten co se Vám líbil nejméně, dostal 1 bod. V tabulce se můžete podívat, jak to celé dopadlo..

Objednávat se tedy budou dresy bílé v kombinaci s červenou. Zjistím, za jak dlouho by byly vyhotoveny a jak se platí.. Od Vás požaduji, aby jste se koukli na tabulku velikostí dresů a v nově vytvořeném odkazu na pravé straně napsali, jakou chcete objednat.

Vypadá to tedy, že sakum prdum bude startovné, dres, příspěvek na nový míč a na 3ks rozlišováků stát na osobu 1.600Kč. Tuto sumu od každého potřebuji nejpozději do 15.srpna, ovšem čím dříve tím lépe!

Tuto částku prosím uhraďte převodem na účet, 78-0370990267/0100 – Komerční banka, nebo po dohodě přímo mě osobně. Pokud budete platit převodem, napište do vzkazu pro příjemce svoje jméno, ať vím, od koho peníze jsou.

Doufám, že je vše jasné, pokud není, tak pište, volejte, otravujte mě..