středa 20. června 2012

Statistiky sezony 2011 - 2012


Vlna nových článků a informací pokračuje, dneska statistikami hráčů klubu v sezoně 2011-2012.
Statistiky se budou zaobírat počtem odehraných zápasů, střelci sezony, asistentům sezony, informacemi o brankářích klubu, párem klubových statistika nakonec vše shrne kanadské bodování klubu.

Jediným, kdo odehrál plný počet utkání v sezoně je Petr. Odehrál všech 18 utkání z 18 možných. Petr přišel v polovině minulé sezony a už vloni dokázal, že je to zodpovědný chodič, pro kterého je klub v prioritách na vysokém místě. Díky Petře.
Rovných 17 utkání odehrál Pája a Nekwish. Každý z nás zmeškal pouze jediné utkání, já vinou zlomeného malíčku, Nekwish vinou červené karty.
16 utkání z 18ti má na kontě Michlado, 15.jich jich má Boris a 14.Vláďa s Ríšou. I to jsou slušné porce, ovšem na jaře byla jejich občasná absence znát především díky malému počtu hráčů klubu. Na jaře nás bylo do pole pouze 7, tak pokud dva, nebo tři hráči chyběli najednou, bylo zle.
Na 7 utkáních skončil Sykec, který tak navázal na častou absenci v minulé druhé polovině sezony, kdy do klubu přišel.
Sváru, Martina V. a Ondru nebudu rozebírat, v týmu byli krátkou dobu a je to tedy bezpředmětné.

Tabulku střelců jsem počtvrté po sobě vyhrál já, král Pája. Tentokrát s drtivým náskokem na druhého Ríšu a třetího Petra. Z 18ti utkání jsem vstřelil 20 branek. Ríša s Petrem jich mají na kontě 8. Co k tomu říct, na jednu stranu mám radost, že se mi povedlo obhájit prvenství v této statistice, na druhou bych byl rád, kdyby za mnou byli hráči třeba s 15ti brankami. Náš klub by totiž jistě nebyl na celkovém 6 místě, ale třeba na čtvrtém, nebo třetím. Branky našemu klubu zkrátka stále chybí.
Dále následuje Michaldo se 7.brankami, Vláďa s 6ti a Boris se 4mi zásahy. Nekwish vstřelil jednu branku a Sykec doplatil na anulaci zápasu s S.Morganou a nepřipsal si tedy žádnou branku.

V tabulce asistentů svým mocným tažením v posledním víkendu zajistil vítězství Vláďa, o odehrané zápasy přede mnou. Oba máme na kontě 12 asistencí, Vláďa za 14 odehraných utkání, já za 17náct. Petr si na třetím místě připsal asistencí 9, Michaldo 5 a Boris 3. Dvě asistence si připisuje Nekwish a žádnou Sykec.

Statistiky gomanů, nebo spíše golmana. Drtivé procento sezony odehrál v bráně Nekwish, Boris zaskočil pouze při Nekwishově vykartování v onom zápase a při stopce v zápase následujícím.
Nekwish obdržel 54 branek za 17 utkání, což činí 3,12 branky na zápas. Vychytal třikrát čisté konto.
Boris odehrál v bráně 2 utkání a v nich 4krát inkasoval, průměr má tedy 2 branky na zápas.

Naše oficiální skóre klubu v této sezoně zní 68:57. Pokud však odečteme dvě kontumační výhry 5:0, dostaneme titěrný rozdíl ve skóre, jedinou branku. Skutečně naše skóre tedy zní 58:57.
Při vstřelených 58 brankách v 18ti utkáních, dostaneme průměr 3,22 branky na zápas vstřelených.
Při obdržených 57 brankách v 18ti utkáních, dostaneme průměr 3,16 branky na zápas obdržených.

Jaro se nám nepovedlo, připsali jsme si pouhé tři výhry a šest porážek. Získali jsme tedy jen 9 bodů + 3 body po kontumaci. Komplet tedy 12 bodů.
Na podzim jsme si vedli o něco lépe. Regulérně jsme získali 13 bodů (3 výhry a1  remíza) + 3 body po kontumaci. Komplet tedy 16 bodů.

Kanadské bodování, nejsměrodatnější statistika, kdo týmu jak bodově přispívá. Kanadské bodování jsem s velkým náskokem vyhrál počtvrté po sobě já, král Pája. Zde ovšem platí to, co jsem psal u střelců, byl bych rád, kdybych na špici s někým soupeřil a nebyl tam osamocen jako kůl v poltě.
Na druhém místě se umístil Petr, který dle mého měl velmi slušnou sezonu. Na třetí místo se díky poslednímu víkendu dotáhl Vláďa, ovšem díky méně vstřeleným brankám zůstává za Petrem. Dále je s odstupem Michaldo, Ríša a Boris. Na golmana husarský kousek se povedl Nekwishovi, který nastřádal tři kanadské body. Na nule skončil poslední Sykec.

Jen pro zajímavost uvádím i tabulku kanadského bodování podzimu + jara.

Toť vše z klubových statistik sezony, ještě zde plánuji vystavit statistiky jednotlivců ve všech soutěžních sezonách, které odehráli. Je zde krásně naservírované srovnání, jak si kdo vedl ve které sezoně, zda se mu třeba vloni vedlo lépe, nebo si může porovnat své vstřelené branky, či odehrané zápasy.

Tím, že jsem zde uveřejnil statistiky klubu už nyní, na schůzi se o nich už netřeba více bavit, nebo pokud chcete, jen okrajově.. Kdo by se taky chtěl stále bavit jen o mě, že? :-)