úterý 19. června 2012

Co dál?


Letošní sezonu považuji za velké zklamání. Asi jsem před sezonou správně neodhadl, na co tým skutečně má a jak se bude v letošním ročníku prezentovat. Napomohlo tomu mnoho věcí, které postupně doplňovali mozaiku neúspěchu, až jsme skončili tam, kde jsem si nikdy nepředstavoval, že skončíme. Na chvostu tabulky třetí třídy.
Z týmu se vytratil týmový duch a na zápas chodí spíše než kamarádský kolektiv četa pracovních kolegů, což je špatně. Klub tímto nešvarem onemocněl už v průběhu minulé sezony a tato jen prohloubila krizi, ve které se nyní nacházíme.
Jednoduše nemáme konkurenceschopný tým, který by bojoval o návrat do druhé třídy, nebo v horším případě bojoval v horní polovině tabulky. Musím si přiznat, že kvalita hráčů našeho klubu není taková, jakou bych si představoval. Hráči, kteří vloni tým táhli a na které jsem sázel, letos jako by odumřeli. Mám na mysli například Vláďu, který téměř celou sezonu tahá nohy z medu. Žádná vstřelená branka za jarní část (3 na podzim) je toho dostatečným důkazem. Michaldo má dle mého názoru na o mnoho více, než předvádí. Naopak třeba Petr velmi mile překvapuje a letos se mu nebývale daří. Každý máme svůj standard, který se snažíme předvést. Nemůžeme zde bodově srovnávat například Vláďu se Sykecem, oba mají standard posazený jinde a od každého je i jiné očekávání, tím i přínos týmu. Vybral jsem jen pár jmen, což neznamená, že sezona je zpackaná kvůli nim. Futsal je týmová hra a za výsledky v tabulce je zodpovědný celý tým, tedy i já.
Kapitolou sama o sobě jsou naše tréninky, které jen přililo bahno do močálu, ve kterém se pomalu utápíme.
Zkrátka všechno špatně a zase špatně! Letošní sezona byla dle mého názoru omyl a vzala mě příliš mnoho elánu k pokračování v tomto sajrajtu.

Byl bych rád, kdyby jste se podělili o své pocity z letošní sezony na diskuzi, jak to vidíte dál, co by jste změnili a třeba jaké máte plány do budoucna. Navrhněte řešení, nebo jak to celé vidíte vy.

Chtěl bych Vás, kterým by to mohlo být líto lehce připravit na fakt, který možná tušíte a už nějakou dobu vidí ve vzduchu..Vážně uvažuji o ukončení působnosti klubu.

Stále však nejsem stoprocentně  rozhodnut, zda bude tým pokračovat, nebo jak vůbec dál. Rád bych v rozhodování čerpal i z Vašich podnětů a názorů. Vše si nechám projít hlavou a pak možná i kulku. Pokud bych viděl perspektivu pokračovat i nadále, tak v žádném případě v sestavě, jakou jsme měli letos. 

Předem děkuji za názory..