pondělí 18. června 2012

Kozina Cup přihlášen

Dnes jsem přihlásil tradiční turnaj Kozina Cup v Oleksovicích, konaný nedaleko Znojma, ve čtvrtek 5.července na Cyrdu a Metůdka.
Turnaje se letos zúčastníme již popáté, ovšem jen jednou se nám podařilo výrazněji zabodovat. V roce 2010 jsme si odnesli pohár (který mimochodem dodnes nemám v poličce) za krásné třetí místo. Každý rok ovšem turnaj přinese mnoho zajímavostí a je nač vzpomínat. Například vloni byl naším triumfem vítezství v prvním kole play off nad jasně favorizovaným celkem z Okříšek, tamními Rebely, který rok nazpět celý turnaj vyhrál a pravidelně se umisťuje dlouhodobě mezi nejlepšími třemi mužstvy.Neopomenutelnou složkou turnaje je i večerní zábava ve vsi.
Prozatím nahlášená sestava je tato: Nekwish, Lukáš, Olin, Dan, Vláďa a Dub. Jedná se o poslepovanou sestavu převážně bývalých členů Carpe Diem. Já osobně ještě nevím, zda pojedu, nebo ne. Su dohodlej s některými z Vás, že dám vědět 30. na schůzi klubu. Pokud nepojedu, Vláďa má za mě náhradu.
Startovné činí 1000 korun a je nutné ho zaplatit do konce tohoto měsíce na číslo účtu 4880475001/5500. Do placení tentokrát nebudu zapojovat Michalda, proto se Vy, kdo jste se přihlásili do turnaje domluvte a startovné v termínu prosím zaplaťe. Pokud bych jel, peníze Vám dám posléze..