pondělí 18. června 2012

Drulac - závan minulosti


Je tomu už aspoň 10 let, možná míň, možná víc, co dnešní špílmachr Slovanu Brno Mrazič a režisér hry Carpe Diem Pája brázdili pažit novolískoveckého Okruhu v jasně žlutých dresech klubu Drulac

Drulac
Nebyla to lehká doba, 65 kilo vážící Pája si v tom čase poškodil vazy v koleni (asi po roce působení v klubu) a na 6 let dal futsalu vale, Martin ujel na hašišových muffinech a zbytek kývl na nabídku Slovanu Brno, který ještě tehdy v soutěžích něco znamenal a lidově řečeno Drulac schlamstl i s chlupama zřejmě Michala Poláka z Oblé. Z dob slavných časů Drulacu jsem však vyškrábl ze svého album historickou fotku, která zachycuje složení tehdejšího týmu.

V bráně se skvěl duch týmu Roman Štrof, dále jsme v týmu mohli spatřit Culiše, Michala Poláka z Kamínek, Michala Poláka z Oblé, legendárního Lotuse, Vláďu Mrázka, našeho Ríšu, Martina Mraziče a mě Páju. Do týmu ještě tehdy patřil dnes už světoznámá tipující chobotnice Paul, nebo chcete li Honza, který taktéž nakonec doplatil na poškozené koleno (jediný na fotce není).

fotka:
zleva nahoře: Michal Polák obl., Culiš, Ríša, Lotus, Pája.
zleva dole: Vláďa M., Roman, Mrazič, Michal Polák kam.