pondělí 23. dubna 2012

Tipovačka


V Tipovačce po minulém kole žádné velké změny. Snad se jí dočkáme v následujícím víkendu. Opět jsem připravil pár lahůdek, které polechtají Vaše chuťové pohárky. A začneme zostra..

Nečekaná událost se vstřelením branky Daníčka všechny jistě zaskočil, ba dokonce vyděsil. Všichni asi potřebujeme po tomto šoku důkladné zklidnění rozvířených emocí a právě proto dávám úplně stejnou příležitost. Je totiž téměř vyloučeno, aby se tatáž událost opakovala dvakrát po sobě a my, všichni špatně tipující si konečně zchladíme žáhu.. Otázka tedy zní..
Vstřelí Daníček podruhé po sobě jdoucím víkendu branku do sítě soupeře v zápase se Saňaři, nebo Celeanem?
Ano : 1
Ne : 2

Opět hraje Dubův AVM Metal a to se třetím týmem tabulky Špilberkem. Podzimní zápas skončil jasným vítězstvím AVM v poměru 8:1. Myslím, že AVM je současně jasným leaderem své skupiny a ztráta s ostatními se zdá jen otázkou teorie. Proto se zeptám na jinou věc.. Kolik vstřelí tým AVM Metal branek svému soupeři v jarním utkání?
0-5 : 1
6 a více : 2

A do třetice tip na událost, nikoliv samotný zápas. Jednat se tentokrát bude o Nekwishe. V poslední době má tento Plánička umělých pažitů výbornou formu. Zápasy v mnoha případech stojí skutečně na něm a na tom, jak se pán vyspal. Díky bohu, že většinou dobře. Ptám se tedy, kolik obdrží Nekwish v zápase CD vs. Donkeys branek?
0-2 : 1
3 a více: 2

Carpe Diem vs. Donkeys
Následují klasické tipy na zápasy. U našeho týmu zůstaneme a můžeme si tipnout na zápas samotný. Na podzim jsme Donkeys porazili vysoko 10:0, což je nejvyšší výhra v historii klubu. Podaří se nám něco podobného, nebo to bude boj na krev?

Kohouti vs. Madrid B
Zápas naší skupiny a to týmů na šestém, respektive páté pozici. Kohouti jsou na vlně a Madrid by jim zřejmě neměl být velkou překážkou, i když je momentálně ještě stále bod před nimi. Navíc podzimní duel skončil jasným vítězstvím Kohoutů 6:1. Favorita je tedy nutné hledat v řadách Kokrháčů.

Man City vs. Man Utd.
Zcela jednoznačně zápas jarní části anglické Premiér League. Jedna z posledních šancí City na zvrat v tabulce a dohnání městského rivala. V Evropě jistě nejledovanější zápas tohoto víkendu.