středa 25. dubna 2012

Preview: Donkeys


V neděli hraje náš celek jediný zápas a to s Donkeys. Střetne se tedy devátý celek s desátým. Tabulkově jsou tyto týmy sice u sebe, ale podzimní zápas hovořil o něčem úplně jiném. Soupeře jsme rozmetali na 10 kousků a tak se dá předpokládat, že i jarní střetnutí bude v naší režii. Pevně v to věřím.

V sestavě na neděli se neobjeví zatím dva jediní jarní střelci týmu, Ríša a Pája. Ríša z důvodu obdržení čtvrté žluté karty a stopce na jeden zápas a Pája kvůli svému zranění. I přes neúčast těchto dvou hráčů je dle mého názoru sestava dostatečně silná, aby si s Donkeys dokázala poradit bez větších problémů.
Sestava pro neděli tedy bude pravděpodobně v tomto složení: Nekwish, Boris, Sykec, Vláďa, Michaldo, Petr. Šest statečných, z toho pět do pole, kteří se porvou o dobrý výsledek.

Jen pro informaci bych uvedl výsledky minulého kola. Donkeys hráli stejně jako my s Blue Flames B. My jsme prohráli po boji 2:5, Donkeys kapitulovalo propastným výsledkem 2:14. A pro doplnění, svůj druhý zápas hráli s Madridem B, kterému rovněž podlehli a to v poměru 1:5.

Donkeys je celek, který dostal bezpečně nejvíce branek v naší tabulce. Ve 12ti utkáních lovili míč ze sítě hned třiadevadesátkrát, což činí neuvěřitelných 7,75 obdržených branek na zápas. S nestřeleckou potencí se stejně jako my potýká i tento tým a v této statistice je to dá se říci fifty – fifty. My vstřelili 33 branek, Donkeys 32.

Co může hrát do karet nám je, že Donkeys ve chvíli nástupu proti nám už bloud mít v nohách náročný zápas s All Inem, takže veškeré trumfy máme pro neděli v ruce my.

Na utkání se přijdu samozřejmě podívat a podpořit celek. Musím donést soupisku, vlajku klubu, vuvuzelu a kapitánskou pásku, která bude předána Nekwishovi. Je to moje rozhodnutí.

Pánové, v neděli musíte zabrat, ztráta s tímto soupeřem by byla slabě řečeno ostudou a od koho jiného se odpíchnout, než právě od tohoto soupeře. Máme na to hrát klidný střed tabulky a případný neúspěch by nám tento plán výrazně zkomplikoval. Slabšího soupeře v tabulce težko najdeme, protože už i poslední Predators, se kterými se utkáme příště, zalovil v přestupových rybníčcích a nebude se jednat o lehkého soupeře. Vydejte ze sebe maximum a výsledek se dostaví.  Je to na Vás! Věřím Vám!

V neděli zápas začíná ve 13:00, sraz je tedy ve 12:30!