úterý 17. dubna 2012

Tipovačka


Máme před sebou další kolo Tipovačky. Tentokrát se zaměříme opět více na evropský fotbal, protože se hrají tento víkend skutečně zajímavé zápasy. V minulém kole se nic zásadního nestalo, vedoucí  hráči potvrdili svoji nadvládu. Jedinou výraznou zmněnou je pokles Mraziče na chvost tabulky, jelikož Nekwish zatipoval a zatipoval velmi slušně..

Vstřelí v některém ze dvou víkendových zápasů Slovanu B branku Daníček?
Zapeklitá otázka. Nebo ne? Jedná se samozřejmě také tak trochu o hec, aby se Daníček snažil.. Ovšem pokud všichni odtipují, že ne, aby tato věc na Danovu psychiku neměla právě opačný efekt.. hahaha.
Ano - 1
Ne - 2

Antabus vs. FFT Vinohrady B
Zápas pátého Antabusu s vedoucím týmem tabulky FFT Vinohrady B. Na podzim si dokázal celek Poldy s leaderem tabulky jako jeden z mála poradit a to v poměru 2:1. Dokáží nemožné i nyní?

Arsenal vs. Chelsea
Londýnské derby třetího Arsenalu s prozatím šestou Chelsea. Pokud chce tým Petra Čecha přičichnout příští sezonu k pohárům, bude nutné bodovat, nebo vyhrát Ligu Mistrů.

Mladá Boleslav vs. Sparta
Sparta je v poslední době dosti nevyzpytatelná. Boj s Libercem o post leadera ligy je vyrovnaný a na této pozici se neustále střídají. Čtvrtá Boleslav může být Spartě dosti velkou překážkou.

Barcelona vs. Real Madrid
Španělsko a nejen to se konečně dočkalo. Rébus, zda Barcelona dotáhne na minimum dosud vedoucí Real bude po neděli vyřešen. Pro Real asi jeden z nejdůležitějších zápasů historie. Dokáže banda kolem Ronalda odolat tlaku a uchránit si před katalánci náskok?

Vstřelí v zápase Barcelona vs.Real Madrid jeden z dvojice Ronaldo / Messi branku ze hry? Nepočítá se penalta!
Oba jsou elitními střelci španělské ligy, kteří dlouhodobě bojují o trůn nejlepšího střelce. Podaří se alespoň jednomu v tomto derby vsítit branku bez toho, aniž by byla z pokutového kopu?
Ano - 1
Ne - 2