středa 11. ledna 2012

Preview před 2.víkendem

V neděli nás na Rybnické čeká druhý víkend letošního Brno Open 2012. Tentokrát změříme síly s klubem Kampa a následně s naším tréninkovým partnerem, Antabusem.

Sestava se od minula bude lišit jen nepatrně a to ještě kdoví jestli. Soupiska pro toto kolo bylo doplněno o Olina, který však v současné době bojuje se zákeřnou chorobou. Jeho výpomoc tedy záleží na jeho uzdravení. Pokud se neuzdraví, odehrajeme víkend ve stejné sestavě, jako minule.

Sestava: Nekwish – Ríša, Boris, Michaldo, (Olin) – Petr, Vláďa, Mrazič, Pája.

Na úvod, v 10 hodin nás tedy čeká Kampa. Tento klub jsme měli v tabulce už vyjma minulého ročníku dvakrát předtím. V turnaji 2009 jsme Kampou porazili 5:0 kontumačně, v ročníku 2010 se nám podařilo síť rozvlnit 3x a branku neobdržet. Máme tedy s Kampou kladnou bilanci dvou výher.

Ve druhém špílu změříme potřetí po sobě v turnaji síly s Antabusem. V roce 2010 jsme se soupeřem remízovali, rok nato jsme vyhráli 3:0. Jak to bude letos nikdo neví. Antabus i my jsme prošli určitými změnami a neradno tedy předem tipovat vítěze. Šance jsou otevřené na obou stranách asi stejně.

Tabulková matematika hovoří jasně. Je nutné nejvíce bodů nahrabat do konce třetího víkendu, ve čtvrtém to půjde ztuha. Tento a příští víkend tedy rozhodne o úspěchu v letošním turnaji. Věřím v zisk bodů! Pokud předvedeme srdnatý výkon jako minulou neděli, může to vyjít..

Sraz na zápasy je v 9:30 na místě!

Žádné komentáře: