pátek 2. prosince 2011

Zaplacení STARTOVNÉHO, SESTAVA, INFO

Konečně Vám můžu sdělit podrobnější info týkající se nadcházejícího zimního turnaje, nesoucí název Kajot Open 2012. V následujících řádcích se dozvíte sestav, informace o skupině a důležité upozornění týkající se startovného.

Rokem 2012 vstoupí klub Carpe Diem do své čtvrté po sobě jdoucí zimní ligy. Ne vždy si vedlo tak, jak by bylo žádáno, ale ještě nikdy se nestalo, že bychom utržili ostudu. Pevně věřím, že tomu tak bude ani letos a předvedem výkony, která nás zahřejí a rozdáme karty od začátku tak, abychom se mohli porvat o solidní umístění v základní skupině.

Rovněž počtvrté po sobě byla vybrána nedělní dopolední skupina C, hrající se v rozmězí 8:00 - 13:00. Výběr se řídil mimo jiné především přáním Nekwishe, kterému vyhovuje neděle a brankář je jak jistě všichni uznáte základním kamenem našeho mužstva. Přesný časový rozpis zápasů zatím nevím.. Jasné je však to, že se bude hrát každou ze lednových nedělí (krom 1.ledna na Nový rok..to se opravdu hrát nebude. Hrát se tedy bude 8.ledna, 15.ledna, 22.ledna, 29.ledna.

V únoru následují v případě postupu osmifinálové skupiny, v případě nepostupu skupina o celkové umístění. Obě skupiny jsou čtyřčlenné, takže je jisté, že v únoru odehrajeme ještě další 3 zápasy. Celkem jich tedy bude nejméně 11 za celou zimní ligu.

Tím jsem mírně nakousl další podtéma. Základní skupina bude jako každý rok devítičlenná a zatím známe tři přihlášené týmy, se kterými se poměříme ve vzájemné tahanici o body. Je to tým Besídka, který byl naším soupeřem před dvěma sezonami v klasické lize, nyní válí v 2.C třídě. Dále tým Musketeers, prozatím nejhorší celek 3.D třídy s jedním bodem na kontě, ale každopádně bych tým nepodceňoval, i my darovali jediný bod Predators v naší skupině a byl nám to bohužel soupeř zdatný. Posledním známým soupeřem je Antabus. K zajímavému derby tedy dojde i letos. Ostatních 5 týmů zatím známých není..budu Vás s nimi seznamovat postupně.

Na řadu přichází sestava.. Sestava je totožná s tou soutěžní. Jedinou změnou, nebo spíše záměnou je neúčast nemocného Ondry a jeho nhrazení s největší pravděpodobností Mrazičem. Mým cílem je tým složit s 8mi lidí do pole + gološ, což doplněním Mrazičem splním. Sestava tedy zní takto: Nekwish - Boris, Ríša, Sykec, Michaldo - Petr, Vláďa, Pája, Mrazič.

Tím se volně dostáváme ke startovnému. Konečně znám počet přihlášených a tak můžu spočítat startovné. Celkové startovné za tým je 4000 korun. Částka tedy bude rozpočítána mezi 9 přihlášených a to rovnoměrně. Dále je nutností vybrat od hráčů, kteří se účastnili podzimní části sezony poloviční podíl z celého startovného pro vyplacení Martina Vonšáka za jarní sezonu. Bude mu vrácena polovina startovného, tedy 450 korun. To chci vybrat rovněž nyní, protože tak zněl můj slib. Je jasné, že každý potřebuje před svátky prachy, proto rozlišováky, míč, popřípadě nové dresy nechám k finančnímu řešení na leden / únor příštího roku.


Startovné: 4000 děleno devíti lidmi je 444 Kč

Vratka Martinovi za jarní část sezony: 450 delěno osmi lidmi je 56 Kč. (osmi lidmi proto, že jsem do týmu nezapočítal Ondru, který hrál až závěr podzimu a tak je jasné, že na Martina platit nemá)


Seznam + částky:

Nekwish: 444 + 56 = 500 Kč

Boris: 444 + 56 = 500 Kč

Ríša: 444 + 56 = 500 Kč

Sykec: 444 + 56 = 500 Kč

Michaldo: 444 + 56 = 500 Kč

Petr: 444 + 56 = 500 Kč

Vláďa: 444 + 56 = 500 Kč

Pája: 444 + 56 = 500 Kč

Mrazič: 444 Kč


Částku, kterou vidíte u svého jména PROSÍM ZAPLATIT DO 10.12.2011. Můžete to provést buď osobně na předvánočním posezení právě 10.12., nebo kdo se nemá v plánu dostavit, tak převodem na můj účet u KB: 78-0370990267/0100. Pokud budete platit převodem, vyžaduji po zaplacení od Vás smsku, že jste zaplatili. Nekontroluji každý den účet a takto si budu moct toho onoho odškrtnout. To jest k placení. Prosím o vstřícnost a přesnost, nebudu někoho honit 15.tého, že nezaplatil, proto je hranicí 10.prosince!!!

Poslední věcí k řešení je případné "posily" v průběhu zimní ligy a vrácení částek startovného v průběhu zimní ligy. Pokud nás bude na nějaký víkend skutečně málo, je možná výpomoc našich kamarádů a přátel. Liga není omezena soupiskou, tak za nás může nastoupit prakticky kdokoliv. Výběr částek za startovné v tom, či onom víkednu u těchto jedinců bude řešeno individuálně a na konci Brno Open se za ni koupí chlast. Byl bych ovšem potěšen, kdyby jsem komplet odehráli v sestavě Carpe Diem. Mrazič byl nominován, protože se sám nabídl, že by si rád zahrál a já ho, po odmítnutí Ondry, milerád vyslyšel.

Dovolím si ještě pár vět kolem vratek startovného. Tuto vychytávku, která mě vloni přivodila nemálo starostí pro tento ročník důrazně zamítám. Neexistuje, že by někdo odjel dejmetomu na hory, nebo do Thajska a poté se domáhal vrácení částky za víkend, který nehrál. Jednou si startovné zaplatil na celou zimní ligu a proto se s ním i na celou zimní ligu počítá. Na výtky tohoto typu nebude brán zřetel a startovné ve formě, jak ho odevzdáte je finální, bez nároku na vrácení jakékoliv částky.

Takže pánové, do 10.prosince chci startovné buď v ruce, nebo na účtě potvrzení esemeskou!!!

Žádné komentáře: