čtvrtek 15. prosince 2011

Předběžné zveřejnění soupeřů

Včera se objevilo na stránkách BAF téměř kompletní složení naší skupiny C, pro letošní ročník zimního turnaje Brno Open 2012. Složení skupiny je velice zajímavé a dojde dokonce ke konfrontaci s týmem, ve kterém hraje jedna z důležitých ikon historie Carpe Diem. Je nač se těšit.. V tuto chvíli je jasných 7 soupeřů plus my, jakožto osmí. Na posledního devátého si ještě budeme muset chvíli počkat..

Jak hodnotit skupinu? Jako velice vyrovnanou a zajímavou, chci se záměrně vyhnout slově hratelnou, protože ve spojení slova s naším celkem zní tak trochu zavádějícně..

Stále neznáme posledního soupeře, ale za favorita skupiny lze prozatím označit 12. celek 1B třídy - Across. S tímto celkem jsme měli tu čest bojovat ve skupině i loni a nakonec jsme zápas prohráli 1:4.

S týmem Besídka jsme už měli rovněž co do činění.. V sezoně 2009 / 2010 nám byl soupeřem v soutěži 2D třídy. Už si nepamatuji výsledky a lovit se mě to taky nechce. Ale tuším, že to byla jedna výhra / jedna prohra. Besídka se v současnosti nachází na 10.místě 2C třídy.

Další ze soupeřů, se kterých jsme si doslova měřili špičky.. A to hned v úvodní sezoně Carpe Diem ve 3A třídě. V obou zápasech jsme uspěli, ovšem v obou týmech od té doby došlo k mnoho změnám a nyní půjde úplně o něco jiného. V té době Holásky ještě vystupovaly pod jménem Dynamit. Nyní jsou na 12.místě D třídy.

Tým Kampa. Vloni hráli 2 třídu a nedohráli ji. Ukončili působnost a druhá polovina sezony byla kontumována v jejich neprospěch. Do letošních soutěží po "rozpadu" nezasáhli. Je možné, že se opět dali dohromady a Brno Open bude jejich velkým comebackem. Náš zápas s Kampu v jednom z dřívějších ročníků BO byl kontumován, soupeř se nedostavil.

Antabus. Není nutno dlouze představovat. V trénincích dlouhodobě Antabus vykazuje velké zlepšení (nebo my zhoršení) a většinou nás v poslední době přejelo. V posledních dvou ročnících jsme se střetli v Brno Open s výsledky 2:2 a 3:0 v náš prospěch. Rád bych navázal na dobrou bilanci i letos, ale jak se zdá, bude to velice těžké. Ale nikoliv nemožné! Anatbus si stojí v sezoně na 7.místě 3C třídy.

Dalším zajímavým soupeřem nám bude klub Restart. V čem je zajímavý? Bude se jednat o takové druhé malé derby. V dresu soupeře totiž nastoupí a dlouhodobě hraje náš hráč z první sezony David "Gerard" Plch. Klub Restart vznikl teprve před touto sezonou a to odloučením několika členů ze zavedeného týmu RST. Dalo by se říct, že RST se rozpůlilo a druhá půlka založil tým pod názvem Restart. Restart je na 5.místě 3E třídy.

Papírově nejslabším soupeřem by měl být klub Totenrum. Je poslední (11.místo) ve své 3C třídě. V soutěži hraje i s Antabusem, který na podzim TR porazil vysoko 8:2. Doufám, že ztráta s tímto trpaslíkem se nám vyhne obloukem a my si připíšeme tři body.

Posledním známým skupiny jsme my, Carpe Diem. Celek 6.místa 3F třídy. Tým netušených kvalit, který čeká na probuzení. Probudí se v letošní zimní soutěži?
.
Tak toto jsou zatím známé celky letošního Brno Open. Už v nadpise jsme napsal, že se jedná o předběžný seznam soupeřů, proto ještě může dojít k různým čachrům. Definitivum i s posledním soupeřem Vám sdělím v pondělí, to by mělo být vše uzavřeno. Dnes jdu zaplatit startovné. Jak jste spokojeni se soupeři?

Žádné komentáře: