úterý 13. prosince 2011

Analýza pro Daníčka :-)

Na večírku mě známý provokatér Daníček vnukl nepříjemnou myšlenku, že v Tipovčce prý opomíjím Slovan B. Že mu zkrátka nedávám tolik protoru, kolik by si v tipovacích příležitostech zasloužil. Přemýšlel jsem o tom co Daníček řekl a vyvodil z toho výsledek.. zaslouží si Slovan vůbec být v Tipovčce? :-) No dobře, nebudu vysírat a na Daníčkovu výtku mířenou v dobrém zde uveřejňuji, kdo si jak z týmů našich kolegů stojí, co se týče jejich frekvenci v nabídce tipovacích víkendů.
Mluvilo se o čtveřici Carpe Diem (Sykec, Vláďa, Pája, Petr, Nekwish, Martin V.), Slovan B (Daníček, Olin, Mrazič), Antabus a AMV Metal (Dub).

První minitabulka hovoří o celkovém počtu zápasů / příležitostí, které měl jaký tým v průběhu celého podzimu v Tipovčce. Mnohokrát se stalo, především ohledně Carpe Diem, že jsem dal tipovat tým i dvakrát, či třikrát v jednom víkendu, to znamená, že čísla, která nyní uvidíte neznamanejí v kolika víkendech se kdo objevil, ale kolikrát se vůbec celkově v Tipovačce ten onen tým objevil. Chápeme?

1. Carpe Diem - 9 krát
2. Antabus - 6 krát
3. Slovan B - 5 krát
4. AVM Metal - 2 krát

Druhá tabulka hovoří o to, oč jsme se otřel výše. Ukáže nám, kdo byl kolikrát ve víkendové Tipovačce jakožto celek - bez ohledu na počet příležitostí. (Carpe bylo jednou i ve třech příležitostech za víkend, zde se bude počítat jen jeden bod - víkend). Celkem se za púodzim odehrálo 11 tipvíkendu! Chápeme?

1. Slovan, Antabus - se objevil v 5ti víkendech celkem.
3. Carpe Diem - se objevil ve 4 víkendech celkem.
4. AVM Metal - se objevil ve 2 víkendech celekem.

Takže takto. O diskriminaci Slovanu nemůže být ani řeč, si myslím... Každý dostává zhruba stejný příděl, takže nenabare, ani neshubne. Carpe Diem občas vyčnívá, ale to je snad samozřejmostí.. Chápeme?

Žádné komentáře: