pátek 18. listopadu 2011

Tipman podzimu se stal Vláďa

Máme za sebou nejen podzimní sezonu 3.brněnské třídy, ale také podzimní část tipovací soutěže. Jsem rád, že se tato soutěž chytla a že se do ní zapojilo tolik lidí. Soutěž bude pokračovat opět na jaře, souběžně s herním plnánem naší 3.F třídy..

Letošní soutěž je velice zajímavá, snad celou první polovinu vedl Dub, aby od druhé poloviny předal štafetu Vláďovi. Ten vítězný prapor drží už nějaou tu neděli a vypadá to, že se jí jen těžko bude zbavovat. Dub v tuto chvíli na Vláďu ztrácí dva body, což není kdovíjaký náskok, ale Vláďa si svými dobrými tipy nepouští nikoho k tělu na více, než ony dva bodíky. Třetí místo po podzimu zaujímá Olin, který se prezentuje jednou výborným výkonem, podruhé propadem. Nedaří se mu stabilizovat své tipy a tím ztrácí.. Stále se ale dá mluvit o jakémsi kontaktu se špicí. Čtvrtý je objev letoší sezony, já.. :-) S Oldou pomalu pomaličku ztrácím kontakt, kdežto s čelem už je to horší. Na Vláďu je to už propastných 9 obdů, což se jen těžce bude stahovat.. Přesto neskládám zbraně a na jaře vyhlašuju útok na špici. Na pátém místě je o bod zpět Petr s Danem a dále následuje Martin. Je škoda, že Martin přestal tipovat současně s jeho odchodem z klubu. Odchod neznamená zpřetrhání jakýchkoliv vazeb a pokud ho soutěž bavila, není důvod v ní nepokračovat. Na dalším místě je Sykec, který pravidelně tipoval až druhou polovinu podzimu, ale svými vesměs dobrými úlovky se dotáhl na zbytek pole. Předposlední Mrazič a poslední Nekwish jsouu jen sváteční tpéři a do konečného pořadí už nezasáhnnou.

Rozhodl jsem se, že upřesním kritéria, která budou rozhodovat o pořadí v tabulce v případě shodnosti bodů. Zapřemýšlím a o svém resumé a zanesení do pravdidel Vás budu informovat..



KONEČNÁ TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI TIPOVÁNÍ:


VLÁĎA - 35 bodů


DUB - 33 bodů


OLIN - 30 bodů


PÁJA - 26 bodů


PETR - 25 bodů


DAN - 25 bodů


MARTIN - 22 bodů


SYKEC - 19 bodů


MRAZIČ - 4 body


NEKWISH - 2 body


*

Žádné komentáře: