pondělí 21. listopadu 2011

Předvánoční posezení + Brno Open

Blíží se konec roku a tak se jako každý rok sejdeme u stolu ke příležitosti zhodnocení uplynulého podzimu, zanadávání si a naopak poplácání se po ramenou.
Předvánoční posezení se tentokrát uskuteční v pátek 9.prosince. Místo konání ještě není známo, ale asi by bylo na čase co nejrychleji něco sehnat a dát rezervačku. Tímto Vás žádám, aby jste všichni kdo mají zájem přijít, napsali do PŘÍTOMNOSTI TRÉNINKÚ svoji účast / neúčast a to nejpozději do konce tohoto pracovního týdne, tedy do pátku!!! To kvůli rezervaci míst. Kdo se nezapíše, budu brát, že nejde a pokud dojde, o židličku se bude muset postarat sám.. Zváni jsou všichni členi, kamarádi a známí klubu i s přítelkyněni, či příteli..

Termínem se nezavděčím jistě všem, ale nedá se nic dělat. Je brán zřetel totiž také na to, že do 17. prosince má být ztaplacen turnaj Brno Open 2012, takže si na posezení vemte peníze navíc, budu vybírat startovné.. Tímto Vás chci poprosit o sdělení zájmu hraní na BRNO OPEN 2012 rovněž na PŘÍTOMNOSTI TRÉNINKÚ. Startovné 4000 bude rozpočítáno mezi příhlasivší..
To jest vše, pánové. Tazže pište, pište.. Posezení a Brno Open..

Žádné komentáře: