pátek 11. listopadu 2011

Ríša a Sykec mimo hru

Konec podzimní sezony s sebou přinesl také šedý mrak nasáklý marodkou. Bohužel je to tak. Po Ríšovi, který má problém nejspíše se slepým střevem se mi ozval i Sykec.

Sykec byl minulý týden na stáži se stánky v Argentině a při té příležitosti si šel ve volném čase zatrénovat s týmem River Plate. Nevinná zábava se bohužel změnila v tragédii. Při kličce zvaná "koloběžka" ucítil Sykec v levé noze nepříjemné prasknutí a okamžitě se skácel na zem jako podťatý. Právě v této chvíli v jedné z nemocnic bojuje o život...ně důležité výsledky, které potvrdí, zda se jedná pouze o naštípnutí, nebo o horší variantu, o zlomeninu. Tak i tak je jasné, že zbytek roku Sykec stráví před televizní obrazovkou s ovladačem, či lahváčem v ruce. Na pažit se už letos nedosatene a svůj tým Carpe Diem tak bude už moci sledovat pouze z plazmové obrazovky.
.
Jak to ovlivní tuto neděli? Celkem zásadně.. V tuto chvíli máme pouze jednoho na střídání, což je nepříjemné.. vzhledem k tomu, že hrajeme dva náročné zápasy hned po sobě. Hold smolíček..

Žádné komentáře: