úterý 15. listopadu 2011

Tréninky do konce roku zrušeny!

Počínaje zítřkem jsou venkovní tréninky až do konce roku zušeny. Zítra tedy nechoďte, kdo měl v plánu dojít.. Vyhověl jsem tak mnohým z Vás a tentontokát i sobě, čemuž předcházela domluva s vedením Anatbusu.
Co nás tedy čeká dále?
Zimní pauza.. Nebo lépe řečeno herní pauza dlouhá necelé dva měsíce. První lednový víkend 2012 se opět sejdeme na pažitu a to u příležitosti prvních zápasů turnaje Brno Open 2012.
.
Než se opět sejdeme v lednu na hřišti, však bude ještě jedna akce. Někdy v prosinci mám v plánu udělat jakési předvánoční posezení, kde si každý donese svoji vlastní baňku a vymění si ji s hráčem, kterého v týmu příliš nemusí. Utuží se tak vzájemné vyzby hráčů a stmelí kolektiv. O termínu Vás tedy budu snad brzo informovat, aby jste měli dost času se plazit před šéfem a žadonit o přesunutí firemního vánočního večírku, aby jste mohli na ten náš, Carpe Diemáckej..
.
Od ledna nás tedy čeká Brno Open a dále se mě Polda ptal, jestli bychom od Nového roku chodili hrávat do tělocvičny. Dal jsem mu kladnou odpověď, tak pokud se něco namane, počítejte i s tréninky od Nového roku v hale. O aktuálnosti této akce Vs budu informovat.
.
Poslední apel se bude týkat našich stránek. Tím, že skončila podzimní sezona, neskončil život na stránkách. Naopak. V nejbližších dnech a týdnech se budu snažit dohnat resty, napsat články co mám v plánu, vyhodnotit statistiky, první půlsezonu, věci ohledně prosincového posezení a informovat Vás o dění kolem klubu celkově. Už proto, že budu potřebovat vybrat startovné na zimní ligu BO2012 a nové vybavení pro mančaft, sledujte stránky nadále alespoň ve frekvenci datla tlučícího do stromu.

Žádné komentáře: