čtvrtek 10. listopadu 2011

Preview - poslední víkend

Vítám Vás u letos posledního preview. Náročný víkendový program odehrajeme s týmy, které jsou tabulkově na námi a proto bodový zisk by po katastrofě z před 14ti dnů byl malým zázrakem. Je na místě říct, že pokud se nám skutečně nepodaří bodovat, je pravděpodobné, že klesneme v tabulce dosti hluboko. Na desátou, předposlední pozici v soutěži "ztrácíme" pouze 4 body a tak každý vybojovaný bod může mít cenu zlata a toho, že po podzimu budeme figurovat na důstojné pozici.
Sestava se zatím krystalizuje v přítomnosti. Z omluvených je zatím znám pouze Vláďa a na 50procent Sykec. V neděli už nemůžeme počítat s dvojící Martin a Svára, kteří klub tento týden opustili a odjeli na zaslouženou dovolenou do Karibiku.
Pravděpodobná sestava tedy vypadá takto: Nekwish - Boris, Ríša, Michaldo - Petr, Pája, Ondra. (možná Sykec)
Soupeřem nám v nedělním klání bude Madrid B a mužstvo Žabinských Vlků C. Skutečně nebezpečná dvojice. Tým Madridu je na páté pozici a na jejich příčku ztrácíme tři body. Ze zajímavých výsledků sezony tohoto týmu lze vyzdvihnout remízový zápas 2:2 s naším druhým nedělním soupeřem ŽV C.
Žabinští Vlci C (4.místo) budou o poznání tvrdší oříšek. Neúspěch v minulém kole jistě budou chtít napravit a získat plný počet bodů. V náš neprospěch hraje i to, že s Vlky hrajeme ihned po utkání s Madridem B. Sestava ŽV C bývá častokrát totožná se sestavou B týmu. Výraznějšího rozdílu výkonnosti nedosahuje doposud jen díky tomu, že B tým hrál stejný den a na zápas Céčka došli ti stejní borci už unavení. A i toto nehraje v náš prospěch, tentokrát B tým v neděli nehraje a tak na nás bude čekat čerstvý celek.
Uvidíme, jak se se situací dokážeme sami porvat. Atmosféra v týmu není kdovíjaká a mám za to, že pouze společný nečekaný úspěch nás může oživit. Dejme do hry úsilí a srdce. Mnohem větší význam tentokrát kladu na náš první nedělní zápas, s Madridem B. Zde budou body viset jistě níže a sebrat je bude moct kdokoliv. Úspěch, či neúspěch se většinou odrazí i v našem druhém zápase, proto je Madrid B stěžejní pro nedělní dopoledne.
Sraz v neděli je v 10:00 přesně! První zápas začíná v 10:30, druhý v 11:30.

Žádné komentáře: