úterý 23. srpna 2011

Trénink - ZMĚNA !!

Zítřejší trénink se neuskuteční podle plánu v novém areálu Boby centra, jak bylo sděleno, ale na hřišti v Líšni. Čas zůstává ( 19 - 20h ), přesné místo sdělím buď dnes večer, nebo během zítřejšího dopoledne na diskusi k tomuto článku. Proto všechny účastníky tréninku prosím o skouknutí stránek dnes večer, nebo zítra ráno, ať víte, kde trénink vůbec je..

Také mě to sere, nemyslete si..ale vina není ani na naší straně, ani na straně Antabusu.. Vina je zde:

(zkopčeno ze stránek Anatbusu - slovo Císaře Poldy)

"Dnes mi přišla zpráva, že při včerejší generálce došlo k technickým závadám(nevydrželo osvětlení a povrch prý taky není ještě dostatečně nachystán). Všechny úvodní tréninky všech týmů se přesouvají až na příští týden. S Peťou jsme narychlo zajistili náhradní hřiště v Líšni ve stejný čas v 19:00. Odkaz na hřiště s mapkou dá Peťa do diskuze. Doufám, že to nikoho neodradí a bude maximální účast!"


V to samé věřím i já. Doufám, že Vás změna neodrarí a dorazíme v dostatečném počtu. V tuto chvíli bychom měli být ve složení.. Potvrzení: Pája, Martin, Petr S.. Nepotvrzení, ale bez omluvy, tzn, že se s nimi počítá: Michaldo, Boris, Ríša, Petr B..

Nebude se jednat o standartní futsalové hřiště, abych krotil vášně hned v úvodu, futsalové branky tam jsou, sprchy by měly být také.

Jak bylo psáno Poldou, je to alternativní řešení jen pro tento trénink, příští týden by už hřiště na Boby mělo být v pořádku a měli bychom se nastálo přesunout tam..

Budu se na Vás těšit.. Sraz bude čtvrt hodiny před trenálem, v 18:45.

Žádné komentáře: