úterý 23. srpna 2011

Cesc z Barcelony do Carpe, předsezonní schůze BAF

Včera jsem se zúčastnil povinné předsezónní schůze BAF, konané v Novém Lískovci, restaurace Okruh. Zde jsem odevzdal startovné a nechal potvrdit soupisku pro letošní sezonu.

Na soupisce nakonec přibyla naše nejčerstvější posila, Petr Svárovský. Je to kámoš naší druhé nové akvizice Martina Vonšáka. Spolu chtěli před sezonou založit nový mančaft, ale pro nedostatek schopných a spolehlivých lidí zvolili alternativu přidat se k zavedenému celku, jakým bezesporu jsme..

Získáváme tak druhé nové jméno do svých řad a jsem velice zvědav, jak si oba greenhorni v oranžovočerném budou vést. Každopádně došlo k důraznému omlazení týmu. Místo vyčpělého Mraziče a silně průměrného Dana přichází ročník 1988 rovnou ve dvojím vydání. Jediný Kuba z trojice ochozích by svým věkem a výkony do týmu zapadl.

Vítám tak v týmu novou tvář, Petra „Cesc“ Svárovského.

Útočný fotbal - hlavní téma Zdeňka Poláka na schůzi BAF. Předseda futsalu nabádal všechny zúčastněné vedoucí týmů k útočně laděné sezoně. Trend vstřelených branek od minulých sezon prudce klesl, což futsalu dle jeho slov doslova škodí.

Dále byl na schůzi odsouhlasen rozpis sezony, předány poháry za vítězství v minulém ročníku. Za sestup jsme se bohužel poháru nedočkali. Ohledně pravidel nedošlo k žádné změně.

Žádné komentáře: