pátek 15. července 2011

Startovné pro příští sezonu 2011/2012

S dostatečným předstihem - jednoho měsíce, Vás chci seznámit s částkou za startovné pro příští sezonu. Pro nadcházející ročník částka činí 7950 korun na náš tým. Je to mírná finanční úleva oproti dvěma předcházejícím ročníkům. Snížení částky logicky plyne z našeho sestupu, ve trojce se platí méně, než ve dvojce. Mimo startovného každý z Vás musí zaplatit tradiční stokorunový poplatek za zapsání hráče na soupisku.

Platiči: Nekwish, Boris, Ríša, Dan, Sykec, Petr, Michaldo, Vláďa, Pája. - tj. 9 hráčů

Nové akvizice: rozjednáni 2 hráči.

Udělal bych to následovně.. Jelikož stále probíhají jednání ohledně dvou nových posil, startovné bych nyní definitivně rozpočítal na nás - staré tváře a v případě příchodu nováčků, (budou zkasírováni o stejnou částku) si jejich peníze buď rozpočítáme mezi sebe, nebo koupíme něco do klubu. Myslím, že vzhledem k nynější nepřehledné situaci ohledně jejich příchodu je to dobré řešení. Berte ho tedy prosím za své a startovné, které nyní spočítám za definitivní.

7950 – startovné / 9 hráčů

884, zaokrouhleno na 890 korun / osoba + 100 korun poplatek za zapsání na soupisku

celkem částka, kterou po Vás budu chtít činí 990 korun !

Startovné se bude odevzdávat klasicky na zahajovacích schůzkách k příštímu ročníku a to někdy kolem 20.srpna. Do té doby tedy musím mít od Vás peníze vybrané. Prosím Vás, aby jste mě peníze předali už nejpozději o týden dříve a to do 15.srpna, ať tam je několikadenní rezerva, pokud by někoho skolil třeba medvěd..

Shrnutí:

Startovné celkem: 7950 Kč

Startovné na osobu: 890 Kč / osoba

Poplatek za soupisku: 100 Kč / osoba

Celkem k úhraje na osobu: 990 Kč

Termín zaplacení: do 15.srpna 2011

Předem děkuji za vstřícnost a bezproblémovost při placení. Jakékoliv dotazy směřujte na moje mluvčí.

Žádné komentáře: