pondělí 18. července 2011

Přestup: Štírek Robinho v barvách Carpe Diem

Den se se dnem sešel a já mám tu čest Vám představit naši novou posilu klubu. Dochází k výraznému omlazení týmu a naše oranžovočerné barvy v příští sezoně nově obleče 22.letý borec z Komárova, Martin Vonšák.

Největší podíl na uskutečněném transferu má bezesporu jeho pracovní kolega Petr, který Martina do týmu doporučil. Petr pro média uvedl, že Martin je přesně typ hráče, který by tým mohl potřebovat. Doslova cituji „Má nesporné herní kvality, kterými by mohl klub obohatit. Svým pojetím hry, ukázkovým přístupem a nekonečnou zarputilostí by mohl vnést do řad Carpe Diem onen potřebný nový svěží vánek a uklidnit kvalitou hry a silnou osobností rozháranou vichřici, která poslední půlrok v týmu panovala. Martin bude dobrá posila a vřele ji doporučuji.“

Nedalo se s těmito slovy nic jiného, než se ztotožnit a vsadit tak sice na oko neznámou, ale přece tak známou tvář.

Malý postavou, velký výkony.. i tak by se dal charakterizovat Martin. Při své výšce 170 cm a váze pod 60 kg se dá proporcemi směle přirovnat k brazilci Robinhovi, který právě včera dořádil na Copa América v Argentině, když si kanárci nedokázali poradit na penalty s Paraguayí.

Samotný Martin uvedl, jakou má radost ze vstupu do klubu. Jeho obavy z nedostatečné fyzické připravenosti jsou neopodstatněné, jelikož jsme banda chcípáků na entou a tak mezi nás dobře zapadne.

Zkušenostmi z velkého fotbalu i ze školního futsalu Martin oplývá a tak věřím, že jeho začlenění se do herního procesu proběhne bez problémů. Martin rovněž uvedl svoji zálibu v pivu, což v našem týmu také není na škodu.. Ze zajímavostí bych vyzdvihnul snad to, že Martin byl často viděn na české verzi Eurosportu ve vysílání Poker Tour 2010. Poker je jeho vášní.

Tímto Martina v klubu vítám a věřím v bezproblémovou spolupráci.

Žádné komentáře: