středa 13. července 2011

Návrh jedné Lamy

Pánové, přicházím s návrhem, který nevím, jestli u Vás projde. I letos se koná v Bystrci na pažitu ZŠ Vejrostova tradiční turnaj ve futsalu O LA KOPÝTKO, konaný týmem FC Lamy.

Minulý ročník jsme se turnaje zúčastnili a nebylo to zrovna vončo. Proč? Hraje se sice na umělé trávě, ale hřiště jsou skutečně malá. Hraje se na malém prostoru. Prostoj mezi základní skupinou a play off byl nepříjemně dlouhý v rámci několika hodin. To jsou tak hlavní nepříjemnosti z loňska.

Letos nečekám o moc lepší organizaci, ale přesto se Vás zeptám, zdali na turnaj nemáte chuť zavítat. I přes veškeré negativa si myslím, že je lepší si jít zaběhat a zahrát si, než sedět celé léto doma na prdeli v mém případě kynout. Já jsem tedy pro..

Turnaj se koná v sobotu 30.července v Bystrci - ZŠ Vejrostova. Zájemci z řad CD se prosím napište DO KOLONKY PRO OMLUVENKY TRÉNINKÚ, kdo by měl někoho nového, připište koho, bude vítán. Pokud by měl zájem si zahrát i někdo z bývalých členů, či kamarádů, má také zelenou a nechť se i on zapíše, že má zájem hrát. Konečné znění sestavy vykrystalizuje až z počtu přihlášených.

Pokud bude zájemců málo, na turnaj kašleme.

Pokud jich bude naopak moc, je možné složit dva týmy. Myslím, že ideálka by byla dva na střídání pro jeden tým, jelikož se hraje na malém hřišťátku a o běhání to tam až tak příliš není.

Prtosím tedy všechny zájemce, aby se co nejdříve napsali do OMLUVENKOVÉHO LISTU svoji účas.. Na diskusi je pak klasický odstavec pro povídání okolo turnaje, do omluvenek mě žvásty nepište!

Žádné komentáře: