pondělí 13. června 2011

Tipni si, finále!

Tímto týdem končí tipovací soutěž Tipni si. Stejně jako končí brněnské soutěže, končí i celkem oblíbená soutěž, která Vás provázela po celou jarní část. Doufám, že Vám hra přinášela radost a s chutí jste si zatipovali. Někdo byl úspěšný více, někdo méně. Cenu pro vítěze nemám a tak útěchou pro budoucího vítěze můžou být pouze jeho dobré tipérské schopnosti a přesný odhad.
.
Jezdci vs. Poclain B
Souboj čtvrtého s pátým celkem tabulky. Velmi těžké rozhodování, jelikož Jezdci si neustále udržují svůj vysoký standard a Poclain B během jara patří mezi nejlepší týmy.
Tabulka: 4 / 5
Podzim: 1 : 2

Pentatrton vs. Deportivo
Na začátku jara by byl favorit jasný. Našláplému Deportivu však na jaře absolutně došel dech a z postupových pozic klesá níž a níž. V současnoti vegetuje na 6.místě tabulky. Semý Pentatron na jaře válí. Sbírají pravidelně body každý víkend a to je možná pasuje do role mírného favorita utkání, přihlédneme li navíc k faktu, že na podzim si s Deportivem připsali líbivé vítězsví 4:1.
Tabulka: 7 / 6
Podzim: 4 : 1

Debakl vs. SK Líšeň C
Utkání s Líšní jde vždy o to, v jaké se sejde sestavě. A také, zda chce, či nechce postoupit. Nyní zaujímá druhou pozici v soutěži jen o vzájemný zápas s Celeanem. Pokud tedy jdou po postupu, nasadí kvalitu a ta rozhodne. Debakl na podzim mile překvapil a s Líšní si připsal nečekanou remízu 4:4.
Tabulka: 13 / 2
Podzim: 4 : 4

Torcida vs Classic
I přes výkany Torcidy jsou v tomto utkání favoritem. Classic se trápí na dně tabulky společně s námi a sestup je rovněž nemine. Torcida hraje dlouhodobě střed tabulky a v zápase si dle mého názoru připíše snadnou výhru.
Tabulka: 9 / 16
Podzim: 5 : 2

Kobas vs BB Press B
Kobas v minulém kole příliš nepředvedl a to i s námi. BB Press B je proto asi mírným favoritem utkání. Tabulkové umístění BB Pressu je mírně zavádějící, mají o zápas méně a při výhře by se posunuli o několik míst kupředu.
Tabulka: 11 / 10
Podzim: 3 : 4

Red Devils vs. Celeano
Red Devils umí překvapit, už nejejdnou nás o tom přesvědčilo. Celeanu jde však o postup, o který bojuje na dálku s Líšní. Ďáblům se na podzim podařil husarský kousek v podobě výhry 2:1, podaří se jim to i nyní?
Tabulka: 8 / 3
Podzim: 2 : 1

Žádné komentáře: