čtvrtek 9. června 2011

Preview před 27. a 28.kolem - Pentatron a Kobas

Co bych měl psát do aktuálního preview, když máme nyní nula borců na střídání. Mám popisovat, že nemáme šanci, budeme strhaní jako koně a nasraní na celej svět? Je to zbytečný.. a všichni už to dopředu víme.

Poslední nadějí na hru s více lidmi je Ríša a Martin. Sykec je definitivně mimo hru, stále obědvá Galské kohouty. Ríšu oslovovat nebudu. Každý má rozpis, ví kdy jsou zápasy a doprošovat se a shánět někoho, aby došel určitě nehodlám. Martin minule stále laboroval s poraněním nohy, uvidíme, zda už se to konečně umoudřilo.. Za sebe musím říct, že pokud by se hrál zápas včera, určitě bych nenastoupil ani já. Hrubě mě rýpalo pod čéškou a celej den sem kulhal. Dnes už to vypadá lépe a tak snad v neděli budu ready. Bolavá ruka z minulé neděle je téměř minulostí.

Z důvodu prachbídné účasti jsem byl nucen obepsat alespoň ostatní pravidelné chodiče, zda dorazí, abychom poskládali nutnou čtverku. Petr, Dan i Vláďa kývli a tak se mnou jsou to alespoň 4 lidé. Nepočítám v bráně stálici Nekwishe.

Našimi soupeři budou borci z Pentatronu a Kobasu. Pentatron je desátý, Kobas jedenáctý. Jsou to týmy z dolní poloviny tabulky, ovšem při naší formě a nestřídání se zdají už nyní býti nedostižným cílem. Nechme se překvapit. Třeba Dan z brašny vytáhne další dvoje plíce a všem vytře zrak.

Sraz je v 11:50 na Novolíšeňské!

Žádné komentáře: