středa 8. června 2011

Statistiky poločasů

Dnes jsem se pustil do zajímavé statistiky poločasů, které jsme odehráli během jara. Zjištění je v mnoha ohledech alarmující, stejně tak překvapivé je naopak fakt, že do posledního zápasu s Vinohrady jsme nikdy během jara nedostali v první půli více, než dvě branky..

Naše jarní statistiky jsou pohromou. Z jedenácti odehraných zápasů jsme deset prohráli a jeden remozovali.

Do této chvíle se nám nepodařilo skórovat ve třech zápasech z 11 jarních. Na jaře jsme nedokázali ani jednomu soupeři dát více než dvě branky, což je doslova trapné. Naopak jsme dvakrát inkasovali 8 branek.

V prvním poločase hrajeme dlouhodobě lépe, než ve druhém. Může za to naše slabá fyzické připravenost. Dokud můžeme, hrajeme solidné futsal. Ve druhé půlu odpadneme a branky se do naší sítě jen hrnou.

V prvním poločase jsme pětrkát z 11 zápasů neskórovali a dvakrát se nám podařilo udržet čisté konto. Jak jsem napsal v úvodu, obdivuhodné je, že jsme do zápasu s Vinohrady nikdy neinkasovali více než dvě branky. S Vinohrady to byli poprvé tři.

Jen jednou se nám podařilo první poločas vyhrát, zápas jsme však prohráli v půli druhé. Hned pětkrát jsme drželi remízu, udržet ji do konce jsme zvládli v jednom případě.

Druhý poločas je přesným odleskem našich celkových výsledků. Stejně jako konečné výsledky zápasů, tak i druhý poločas vyznívá hrubě v náš neprospěch a to deset proher a jedna remíza.

Ve druhém poločase jsme skórovali jen v pěti případech (z 11ti) a nikdy jsme nedali více, než jednu branku. Z toho vyplívá, že ve zbylých šesti případech se nám v druhé půli skórovat nepodařilo.

Kdybychom zabrousili do souhrných statistik obou poločasů, tak se nám jich z 22 podařilo vyhrát 1 jediný, 6 jich remizovat a zbytek15 jich prohrát.

Malé porovnání obou poločasů.. první / druhý

Počet vstřelených branek: 8 / 5 (Matrix)

Počet inkasovaných branek: 16 / 30 (první poločasy bráníme velmi dobře při úvaze 11ti zápasů)

Poločas bez vstřelené branky: 4 / 6

Poločas bez inkasované branky: 2 / 1

Výhra v jedom z poločasů: 1 / 0

Remíza v jednom z poločasů: 5 / 1

Prohra v jedom z poločasů: 5 / 10

Tak to byly naše slavné statistiky poločasů. Co na ně říkáte? Kdyby jste něčemu nerozumněli, tak se ozvěte. Rád vysvětlím. (kromě Olina) :-)

Žádné komentáře: