středa 8. června 2011

Tipni si, opět..

Při pohledu na omluvenkový list se mi chce brečet. Začínat nabývat dojmu, jestli tady tohle všechno, co dělám ve svém volném čase a z vlastní vůle vůbec k něčemu je. Má se cenu otravovat s nějakou tipovačkou? Baví to někoho? Má z toho někdo radost? Chybělo by to někomu? Nevím.. V neděli s největší pravděpodobností budeme hrát bez střídání a to mi chuť pro Vás cokoliv dělat dokonale bere..
No nic, vyzuřil jsem se a jdeme na to..
.
Tango D vs. Slovan B
Slovan minulé kolo překvapil výhrou nad čtvrtými hráči Bosonoh. Podaří se mu vytáhnout se i proti prvnímu Tangu D? Můj tip je, že Tango je až příliš velké sousto, ale uvidíme..
Postavení v tabulce: 1 / 14
Podzimní zápas: 7 : 2

Excalibur vs. Antabus
Z kabiny Antabusu zní hromovým hlasem Polda a nabádá své svěřence k nejvyšší pohotovosti., Tento víkendu totiž zřejmě velmi napoví, kdo z 2.B třídy sestoupí. Anatbusu nyní k nesestupovým příčkám chybí pouhé tři body a tak svůj osud mají jen ve svých rukou. Excalibur se houpe právě nad propastí sestupu a tak tento souboj by se dal nazvat také zápasem jara. Velice důležitý zápas.
Postavení v tabulce: 12 / 15
Podzimní zápas: 0 : 3

Poclain B vs. Red Devils
Na podzim by to byl zápas bez favorita. Teď je role favorita rozhodně na bedrech Poclainu B, který si na jaře vede nad poměry dobře. V současnosti zaujímá pěkné 5.místo. Red Devils hrají tak nějak oblačno zataženo, nikdy se neví, jak se jim zadaří. Klidný střed tabulky však drží dlouhodobě.
Postavení v tabulce: 5 / 7
Podzimní zápas: 5 : 5

Jezdci vs. FC Vinohrady
Zápas kola. Čtvrtý celek se utká s prvním. Favorit utkání je asi jasný. Vinohrady se po horším úvodu jara dostali do vzduchového vaku euforie a létají nad hlavami ostatních, což jim zajišťuje dlouhodobě první flek v tabulce. Zkušení Jezdci mohou jen překvapit. Bude to však velmi těžké, Vinohrady už téměř slaví návrat do 1.třídy.
Postavení v tabulce: 4 / 1
Podzimní zápas: 1:4

Torcida vs. Pentatron
Zápas bez favorita. I postavení v tabulce hovoří pro remízu. Pentatronská spanilá jízda po snovém úvodu jara opadla jak první mrazík, Torcida zase nepředvádí jisté výkony, na které by se dalo stoprocentně vsadit. No, uvažte a tipněte..

Dá ve střetnutí Carpe Diem vs. Kobas Vláďa branku?
Zajímavá událost. Náš nejlepší střelec Vláďa má na kontě 9 branek z 21 zápasů. To je skoro branka na obzápas. Proto jsem do této události vybral právě jeho, aby šance byla zhruba fifty - fifty. Před vaším tipování však upozorním na pár důležitých faktů, které je nutné zvážit. Zřejmě budeme hrát bez střídání a zápas s Kobasem je až ten náš druhý.. nedá se tedy počítat, že budeme nejčerstvější.. :-/
Ano: 1
Ne: 2

Žádné komentáře: