úterý 7. června 2011

Petr poprvé skóroval v dresu Carpe Diem

Ani tento víkend se nám nepodařilo bodovat. A není se co divit, proti nám stály dva nejlepší celky naší tabulky. Původně avízovaná sestava se nakonec zúžila o Martina, kterého noha stále bolí.

Sestava: Nekwish – Dan, Boris, Pája – Michaldo, Vláďa, Petr.

V prvním utkání jsme hráli proti Celeanu. Soupeř hrál bez střídání a tak nás svitla jakás takás šance na uhrání slušného výsledku. Od počátku jsme byli Celeanu vyrovnaným soupeřem. Šance se tvořili na obou stranách, ale dlouho se nebyl schopen nikdo prosadit gólově. Nerozhodný výsledek uťal až svoji první brankou v dresu Carpe Diem Petr. Vláďova střela skončila odrazem před brankářem a ten ve snaze míč co nejrychleji odkopnout trefil dotírajícího Petra vší silou míčem do holeně. Od Petrových nohou putoval míč do brány. Kuriózní,a le platná branka. Vedení 1:0 nás jakoby ukolébalo a ze hřiště jsme se vytratili. Přesto, že soupeř hrál bez střídání byl to právě on, kdo nás ostřeloval ze všech stran. Naše výpady byli ojedinělé a když už nějaké, tak skončili mimo bránu nebo na rukavicích brankáře. Do poločasu jsme jednou inkasovali a do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu. Druhá půle začala tlakem Celeana, který těžil především z našich chyb. Za druhou půli jsme inkasovali hned třikrát a po pohledné akci vstřelili jedu branku. V hlavní roli byl Pája s Vláďou, druhý jmenovaný skóroval. Prohráli jsme tedy 2:4. Soupeř byl lepší, ale každý asi cítil že z utkání šlo vytěžit více a směle se mohlo myslet i na remízu. Soupeř nebyl k nepřekonání, jako tomu bylo například s Líšní. Byly nám vyrovnaným soupeřem, ale rozhodla asi mladická dravost, individuální neschopnost a větší touha po vítězství. Tu v posledních týdnech ve svém chlebníku rozhodně nemáme. Asi nám ji snědli Horáček s Pažoutem.

Carpe Diem vs. Celeano 2:4 (1:1)

Branky: Petr (Vláďa), Vláďa (Pája)

Ve druhém parném utkání nás čekal boj s větrnými mlýny. Nakonec nás podle předpokladu semlely. Začátek utkání však tak jednoznačný nebyl, nerozhodný výsledek i před tlak FC Vinohrady jsme drželi až do 15.minuty. Carpe v tu chvíli zahrozilo asi snad jen 2krát, či třikrát, ale zato celkem solidně. Další z řady neuvěřitelných osobních minel odstartoval v Líšni Vinohradský karneval. Po hrubé chybě, další a další jsme za pět minut, které chyběly do konce první půle inkasovali třikrát a bylo po zápase. Ve druhém poločase už to byl boj jen o to, nedostat desítku. To se sice nestalo, ale i výsledek 0:8 je k zaslzení. Ve druhé půli, asi už se budu opakovat, ale dostali jsme nejméně 4 branky z těch 5ti po špatném rozehrání, nebo nečekané nevysvětlitelné ztrátě míče. Zkrátka to byla reklama na antifutsal. Zaslouženě jsme tedy proháli 0:8.

Carpe Diem vs. FC Vinohrady 0:8 (0:3)

V tabulce jsme opět klesli na dno, máme stále 16 bodů, jako předposlední Classic. Souboj do konce sezony se pro nás tedy zúžil na souboj o předposlední místo v tabulce.

Dnes je trénink, doražte prosím v dostatečném počtu. Díky

Žádné komentáře: