pátek 3. června 2011

Albert Malwene

Čas od času se na novinkách.cz, nebo někde jinde najde článek, kterej mě prostě dostane do kolen. Naposled to byl magor, co křičel na policisty, že je nechá zmizet, že všechno je Matrix.. tentokrát je to Alby Malwene, tedy lépe řečeno byl.. I když se jedná o v jádru smutný příběh, tak tvrzení, že jeho manželka se proměnila ve šneka a terorizuje vesnici je prostě dokolane odzbrojující.. :-))) O magickém penisu nemluvě.. :-)

" Evangelický duchovní Albert Malwane byl upálen. A to domorodci, kteří tvrdili, že mluví se zvířaty a užívá "neviditelný" penis k tomu, aby měl tajně sex se ženami ve vesnici. Místní lidé jsou také přesvědčeni, že manželka duchovního - která se momentálně i s dítětem skrývá - se proměnila ve šneka a terorizuje je.

Místní policie naštěstí zaujala racionální stanovisko. Zatím bylo zadrženo devět mužů a tři ženy, kteří stanou v městečku Mpumalanga před soudem. Budou čelit obvinění z vraždy a žhářství. Tito vesničané byli zadrženi den po upálení Alberta Malwaneho, pastora křesťanské církve Izwi Zion.

Mluvčí místní policie Leonard Hlathi potvrdil reportérům listu In Depth Africa, že pastor byl vyvlečen ze svého domku v osadě Etitandini a odveden na kopec, kde byl zapálen. Spálen byl i jeho dům. Pastorova manželka a dcera se z obav o vlastní bezpečnost skrývají. "

Žádné komentáře: