úterý 31. května 2011

Termín posezonní schůze

Dnes, dostatečně s předstihem, bych chtěl oznámit datum posezonní schůze klubu. Byl bych rád, kdyby jsme se sešli v co největším počtu, přinejmenším jako minule.
Program schůze je prozatím nepříliš známý, ale už nyní všichni víme, že témat k rozebrání je moře. Bude zde nastíněn další osud klubu a vše pojené s jeho fungováním. Od Á do Zed.
Minule jsme schůzi pojali rychlovkou po posledním špíle. Byl bych rád, kdybychom se tentokrát potkali po sezoně v hospodě u pivka, alespoň s týdenním odstupem. V tomto případě je totiž dost možné, že nejen já, ale i vy všichni by jste jednali pod vlivem bezsprostředních emocí po špílech, které jsou poslední dobou negativní. To je hlavní důvod, proč trvám na odstupu a sejití se o týden později, s chladnou hlavou..
Druhou věcí je, že bych si rád připravil malé shodnocení sezony, a to rovnou po špíle prostě nejde..

Proto termín setkání určuji na pátek 24.června, v 19:30 ve Varně.

Možná, že Vám hlava šrotuje na plné obrátky, co a jak bude, možná to už víte. Mě ano. Můžu Vám sdělit, že není den, kdy bych usilovně nepřemýšlel co bude dál. Jsem v tuto chvíli vnitřně zcela rozpolcen a trápím se tím. Na jednu stranu se o něčem stále přesvědčuji , na druhou to zamítám.
Pokud máte podobné pocity, máte necelý měsíc, aby ve Vás myšlenka uzrála a na schůzi jste došli s jasnou vizí, jak si představujete, nebo nepředstavujete další působení u klubu vy osobně..

Žádné komentáře: