středa 1. června 2011

Tipni si

Dnes jen ve zkratce. Jednak na to nemám čas, a druhak ani náladu.


Bosonohy B vs. Slovan B

Slovan je i s kvalitní sestavou, jakou poslední kola disponuje, v žumpě zvané slušně sestupové příčky. Do konce nezbývá příliš kol a tak by měl naplno bodovat. Bosonohy však budou navýsost těžký soupeř.

datum: 5.6.

podzimní zápas: 7:3

umístění v tabulce: 4 / 14


Adom vs. Antabus

Obrazně řečeno Antabus je na tom tabulkově podobě, jako Slovan B. Také zaujímá 14.,pozici a také jim jde o hodně. Podaří se jim dosavadní tabulková nepřízeň osudu vyzvrátit?

datum: 4.6.

podzimní zápas: 4:3

umístění v tabulce: 9 / 14


Debakl vs. Classic

Souboj o ve vodách sestupových naší třídy. Na podzim nečekaně Classic byl tím, kdo zvedl vítězný prapor po jasné výhřr. Jarní výsledky však ukazují, že tentokrát by to mohlo být právě naopak.

datum: 5.6.

podzimní zápas: 2:6

umístění v tabulce: 14 / 16


Deportivo vs. Poclain B

Deportivu minulý víkend hrubě nevyšel. Nulový bodový zisk usměrnil jejich vidinu postupu do roviny teorie. Zato Poclain B, bez ambic postupu během celéí sezony poslední dobou dokazuje, že se s ním musí počítat a po nevydařeném vstupu do jarní části sbírá body pravidelně.

datum: 5.6.3

podzimní zápas: 0:3

umístění v tabulce: 5 / 6


Pentatron vs. Red Devils

Pentatron neudržel vysoký standard ze začátku jara a pomalu upadá do výsledků měsíců loňských. Red Devils hraje stabilně dobře a proto výsledek tohoto zápasu je neočekávatelný. Vyrovnané celky středu tabulky.

datum: 5.6.

podzimní zápas: 6:2

umístění v tabulce: 10 / 7


Kolik padne branek

Kolik podle vás padne branek v utkání hlavního aspiranta na titul a prvního celku tabulky z Vinohrad a námi, borci z Carpe Diem.

1: 0-7

2: 8 a více

Žádné komentáře: