čtvrtek 19. května 2011

Situace vyřešená..

Situace kolem případného šestého hráče do pole se nečekaně dobře vyřešila sama. Včera odpoledne mě volal Martin a ohlásil svůj velkolepý návrat na futsalový pažit.

Fenomén Martin Van Persie Mrázek v letošní sezoně odehrál pouhé dva zápasy, v nichž se prozatím do střelecké listiny nezapsal. Tyto špíly odehrál hned v úvodu podzimu. Poté byl fyzioterapeutem klubu u tohoto střelce objeven virus tzv. Únavový Syndrom, který už ve zbytku podzimu Martinovi nedovolil nazout kopačky.

Na počátku jarní přípravy přišla další velká rána. Vyléčený Martin, odhodlán zapojit se do dění klubu v jarní části, byl nešťastně nakopnut na svém prvním tréninku. Ozvěny tohoto zranění stále ještě doznívají a až dosud Martonovi bránili v návratu.

Doufejme, že to špatné si už Martin vybral a bude následovat jen a jen to dobré. Martin tedy v neděli nastoupí ve své obnovené premiéře!

V tuto chvíli jsme dva na střídání. Už jen kosmetickým problémem zůstává, že je nás 5 útočníků a jediný obránce. Do obrany půjdu tedy ještě já a dále se bude muset zvolit ještě jeden kousek.

Žádné komentáře: