úterý 10. května 2011

Preview před 21. a 22.kolem - Jezdci a Debakl

Carpe Diem v neděli nastoupí k dalším dvou duelů v cestě za body. Body, které nám tolik chybí. Je až neuvěřitelné, že v omluvenkách není na neděli ani čmrknuto, tak vyjma Martina (který se zotavuje po těžkém a vleklém zranění) bychom snad měli být kompletní. Uvidíme, jak se k neděli postaví Ríša, který zatím chyběl na všech špílech i trénincích.

Předpokládaná sestava:

Nekwish – Kuba, Dan, Boris, Sykec – Petr, Pája, Michaldo, Vláďa. (Ríša, Martin)

To bude nálož, pokud se takto slezeme. Já tomu osobně přesto nevěřím, protože už se stokrát stalo, že to vypadalo v pohodě, že budeme mít tři na střídání a nakonec jsme měli stěží jednoho. Necháme situaci uzrát a v snad v sobotu večer budeme vědět víc. Každopádně pokud by se nás mělo náhodou sejít moc, tj. víc než čtyři na střídání, měli bychom se před špílem poradit a domluvit, kdo by kterej zápas nehrál.. Nemá cenu situaci lámat přes koleno a střídat v pěti, nebo nedej bože v šesti lidech, co myslíte? Čtyři je strop.. pak už by to byl bordel.

Počasí by mělo být usměvavé, jako naše nedělní nálada, že kluci?

Soupeři nám budou Jezdci a Debakl. S Jezdci jsme zatím odehráli solidní špíly, kde vždy rozhodla zkušenost, kterou třicátníci až čtyřicátníci oplývají. Prohráváme s nimi o gól. To se nyní změní, tuším to. Buď vyhrajeme, nebo dostaneme latu jako prase. Každopádně očekávám od nás dobrý a hrdý výkon.

Debakl má nyní pěkně tvarovanou formičku. Na jaře už třikrát vyhrál a bude v tom pokračovat i v zápase s námi. Musíme utnout tuto tkanici a vyhrát. Na podzim se nám to povedlo, když Vláďa zaznamenal hattrick po krásných akcích. No uvidíme..

Taktika.. No nejde ani tak o taktiku, jako o nápad, který bych žádal buď podpořit, nebo odvrhnout. Ztěžujeme si, že na hřišti neběháme a nenecháváme tam duši. V případě, že budeme skutečně ve čtyřech na střídání, co zkusit od začátku soupeře zaskočit totálním pressem. Prostě napadat a hrát s hráčem nejvíc na metr. Jednoduše ho nenechat dýchat ani na vteřinu. Je to fyzicky velmi náročné, ale proč to nezkusit při tolika na střádání. Střídalo by se častěji hráč za hráče (např.Vláďa za Michalda, Pája za Petra a to celej špíl) a jelo zkrátka v každém svém účinkování na hřišti na doraz. Být stále v pohybu!!! I kdyby člověk měl jít střídat za minutu.. Co si o tomto myslíte?

Tento „nápad“ se samozřejmě odvíjí od počtu hráčů, nelze takto hrát s dvěma na střídání.. Po

Stejné pravidlo by platilo i v případě útočení. Hráči by byli stále v pohybu. A když říkám stále, tak stále! Nabíhání si, nabízení se. Odehraju míč, nabíhám si.. Opět velmi náročné, ale proč to nezkusit, kdyby nás bylo dost..

V neděli je sraz v 10:10 na Mutěnické.. Zápas s Jezdci začíná v 10:40, bez pauzy následuje mač s Debaklem. V neděli hrajeme naposled na Mutěnické!

Žádné komentáře: