úterý 10. května 2011

Tipni si na nás..

Dnešní kolo tipni si zůstaneme v tuzemských vodách. Všech 6 událostí v nabídce se odehraje na území naší republiky. Ano, událostí.. nehraji si na nějakého tipmástra ohledně slovíčkaření, ale Kuba mě přivedl na velice zajímavou myšlenku nedávat tipy pouze na výsledky zápasu, ale i na jiné zajímavé události. Myslím, že novinka tipování značně okoření a už se velice těším, jak to všechno dopadne..

14.5.

Teplice vs. Plzeň

Veledůležitý souboj především pro Plzeňské lvi, kteří jsou každé kolo blíže a blíže k vytouženému prvnímu titulu! Při shlédnutí rozlosování má druhá Sparta o mnoho lehčí los ve zbývajících dvou kolech. Dokáže se Plzeň s nepřízni losu vypořádat? Zápas v Teplicích bude vlice zajímyvý.. Sparta má na západočechy ztrátu 4 bodů..

15.5.

Pentataron vs. FC Vinohrady

Pentatron narazí na ambiciózní Fc Vinohrady. Podzimní leader v Vincek je zatím pouhým stínem toho z podzimu. Suverénní podzimní klub si na jaře připsal dvě výhry, dvě prohry a jednu remízu. Dokáže vystavit stopku rozejetému vlaku s nápisem Pentatron? Pentatron nebýt kontumační prohry s Líšní má plný jarní bodový zisk. Vyhrál již 4 utkání!

15.5.

Poclain B vs. Schalke

Zápas z druhého půlu tabulky. V tomto kole se střetne poslední s předposledním týmem naší soutěže. Poclain B má jeden získaný jarní bod, Schalke dokonce žádný. Schalke vstřelil za 5 jarních špílu jen 5 branek. Těžko určit favorita..

15.5.

Debakl vs. Carpe Diem

Debakl na jaře patří k nejlepším týmům. Poslední tři ligové zápasy vyhráli a to proti libovým soupeřům. Na podzim utkání s Carpe Diem skončilo naší výhrou 3:1. Debakl však byl velice vyrovnaným soupeřem a jen větší vůle po vítězství nás vynesla na fotbalový Olymp. Carpe Diem se potácí v krizi, ze které není lehké vybřendnout. Stačil by však jeden, dva dobré výsledky a hned by byl pohled na věc o kus jiný. Carpe se už musí chytit, bude to Debakl, kdo to odnese?

15.5. - Počet branek

A máme tu první ze zajímyvých událostí. Bude se jednat o celkový počet branek během utkání naše celku Carpe Diem vs. Debakl. Na výběr bude samozřejmě ze dvou možností, z nichž ta první bude označena v tipování 1 (jedničkou), druhý tip 2 (dvojkou) Otázka tedy zní takto.. Kolik branek padne v utkání Debakl vs. Carpe Diem?

1: 0-4 branky

2: 5 a více branek

15.5. - Střelec

A do třetice stejný zápas. Na tento špíl (Debakl vs. Carpe Diem) bude jistě upřen zrak všech futsalových odborníků. A nejen na ně.. Také na našeho prozatím neprobuzeného střelce Michalda! Ano, je to tak.. Michaldo v současnoti má na kontě jednu jedinou branku z jedenácti zápasů. Tlak na něj roste a bude zajímavé, jak se se situací popere. Michala znám a je to bojovník, bude brát tuto záležitost jako další z motivačních bodů.. Bude se chtít ukázat a to je jen dobře! Otázka tedy zní.. Zapíše se Michaldo v utkání s Debaklem do střelecké listiny? Jasné a prosté.. 1: ANO, 2: NE

Tak to bychom měli. Doufám, že se vám novinky líbí a zapojíte se do tipování. Tipovat samozřejmě můžou i ti, kterých se vlastní události týkají..


* poznámka * v případě, že by dotyčný, v tomto případě Michaldo, v neděli nenastoupil, tip se zneplatňuje a ve hře zůstávají zbývajících 5 tipů. (stejná pravidla ohledně tipování na události budou platit i pro další tipování.. pokud by inmkriminovaný člověk na zápase nebyl, tip se zneplatňuje)

Žádné komentáře: