středa 27. dubna 2011

Tipni si - 3.Kolo Touré

Tipovací soutěž se nám nečekaně chytla a tak Vám dnes můžu nabídnout další porci zápasů k tipování. Tipérským leaderem je v průběžné tabulce Olin, který minulé kolo změnil na one man show, když uhodl všechny nabízená utkání, tedy 6.
.
1.5.
SK Líšeň C vs. FC Vinohrady
Velice zajímavé utkání. SK líšeň se podle očekávání na jaře zvedá a dělá v tabulce 2.D třídy pěkný průvan. Ve třech odehraných jarních zápasech má plný počet 9ti bodů. (1x kontumačně). Podaří se jim vyzrát i na první Vinohrady?
FC Vinohrady na jaře nepůsobí tolik neohroženě, jako na podzim. Na úvod jara je zaskočilo Celeno remízou 2:2 a následně zcela škokval prohrou s pralesním Classicem, který už je mimochodem před námi, tzn.že my jsme druhohorní. Nakonec si Vincky spravili renomé na týmu Schalke, které setřáslo ze stromu v poměru 11:0.
Podzimí zápas: 0:2

1.5.
Jezdci vs. Deportivo
Jezdci jsou v tabulce na 4.místě. Předvádí vyrovnané výkony, ze kterého se dá vyjmout snad jen souboj starších generací s Faunou B, které prohráli těsně 5:6. Další dva duely jara vyhráli.
Deportivo si jde jednoznačně za svým cílem. Postupem do 1.třídy. I přesto, že jejich vítězství jsou prozatím chudá (3:2,2:1,4:2), kvalitativně je tým na vysoké úrovni. Bude velmi zajímavé sledovat, jak obstojí v souboji se zkušenými Jezdci.
Podzimní zápas: 2:2

1.5.
Carpe Diem vs. Fauna B
Souboj malého s ještě menším, přičemž ti miniaturní jsme právě my. Fauně se totiž podařilo na jaře už dvakrát vyhrát a náš vzájemný souboj bude přímým soubojem o 14.pozici v tabulce. Carpe Diem nepodává špatné výkony, jen se je nedaří přetavit ve výhry. Zápas to bude veledůležitý pro obě zúčastněné strany.
Podzimní zápas: 2:1

1.5.
Torcida vs. Red Devils
Torcidě se prozatím na jaře příliš nedaří. Jelikož je s námi ve dvojici, má vždy stejné soupeře jako my. Rovněž prohráli s Deportivem a BB Pressem B a v souboji s námi obstálo. Těžko soudit jejich formu, hráli se silnými soupeři.
Red Devils by na minulou neděli nejradši zapomněli. Bodově vyšli naprázdno a navíc je pokořil poslední tým tabulky Debakl. Jak se otřepou z této facky? Bude to určitě velmi vyrovnané utkání..
Podzimní zápas: 2:1

30.4.
Arsenal vs. Manchester Utd.
Šlágr kola anglické nejvyšší soutěže. Arsenal bojuje s Chelsea o druhou pozici, jistě bude bojovat na smrt o zisk tří bodu. Manchester by se případným ziskem bodů téměř korunoval na vítěze letošní Premiér League. Oběma týmům jde o hodně, proto se očekává velmi napínavý duel.
Podzimní zápas: 0:1

30.4.
Bayern Mnichov vs. Schalke 04
Poprvé dávám do nabídky zápas nejvyšší německé soutěže. Oběma týmům se letos nedaří tak, jak by si představovali. Bayern se potácí na 4.pozici a Schalke dokonce až na 10té. V tomto utkání jde o více Bayeru, hraje doma a stále může myslet na pohárovou Evropu. Schalke 04 v útoku se znovuzrozeným Raúlem se může o Evropě jen snít, pokud nevyhrají letošní Champions League, což se zdá po včerejším duelu nepravděpodobné.
Podzimní zápas: 0:2



Přeji šťastný prst při psaní tipů na klávesnici.

Žádné komentáře: