pátek 1. dubna 2011

Red Devils Cup přihlášen

Jsme přihlášeni do turnaje Red Devils Cup, který se koná příští sobotu - 9.4.2011. Propozice k turnaji si můžete přečíst v jednom z minulých článků, nebo přímo na stránkách klubu RED DEVILS - http://www.reddevils.estranky.cz/ .
.
Rozlosování skupin bude známo zhruba v půli příštího týdne, tak Vás poté budu neprodleně informovat zde na stránkách, proto je pozorně sledujte.. Dozvíte se časy našich zápasů společně se jmény soupeřů. .

Pár slov ohledně sestavy.. ta se nám vykrystalizovala až dnešním dnem. Účast přislíbil Nekwish, na kterém moje váhání s přihlášením nejvíce stálo. Dále se přihlásili.. Kuba, Michaldo, Petr, Vláďa, Pája. Na 50 procent je Sykec a zájem má hrát Olin.

.

Určitě jste si všimli mé rozohněné reakce na diskuzi. Píšu Vám smsky atd..a někdo není schopen si udělat dvě minuty, aby se ozval, i když na Vás naléhám z časových důvodů. Proto jsem se rozhodl, že na to také budu srát. Pokud se do dneška Dan a Ríša neozvou, na turnaj nepůjdou. Místo nich bude povolán rtuťovitý obránce Olin, se kterým nás budou 2 na střídání a počkáme do jakých barev se vybarví Sykec. S ním bychom byli na střídání tři.

.

Turnaj je, jak jsem již řekl, přihlášen! Tudíž i zaplacen (1000korun)! Tímto jsem si udělal pořádek ve financích klubu a v současnosti je na kontě 0.

Žádné komentáře: