středa 30. března 2011

Bleskově spíchnutý turnaj

Ptám se Vás, zda se chceme zúčastnit turnaje konaného v sobotu 9.4. na umělé trávě ZŠ Janouškové, RED DEVILS CUP.

Je to dost narychlo spíchnuté horkou jehlou, proto Vás prosím o bleskovou reakci na diskuzi, zda máte zájem.. Rozhodnutí padne o přihlášení padne až podle počtu přihlášených, každopádně by měl být turnaj případně přihlášen co nejdříve.

Vím, že je v domluvě i přátelák s Excaliburem dne 10.4., to musíme také zvážit..

Propozice RED DEVILS CUP

Startovné: V případě hezkého počasí na venkovním hřišti 1.000,- Kč, za špatného počasí v nafukovací hale 1.100,- Kč Hrací systém: Základní skupiny - Turnaj je určen pro 12 mužstev. Mužstva jsou rozdělena do 3 čtyřčlenných základních skupin, ve kterých hraje každý s každým. Za vítězství se udělují tři body, za remízu jeden. Mužstva umístěná na prvních dvou místech a dvě nejlepší mužstva ze třetích míst základních skupin postoupí do vyřazovací části (dále jen Play-off).

Hrací doba v základní skupině: 1x15 minut, bez přestávek a time-outů. O pořadí ve skupinách rozhoduje: počet bodů vzájemný zápas rozdíl skóre větší počet vstřelených branek los

V případě stejného počtu bodů tří a více mužstev rozhoduje mezi těmito mužstvy minitabulka dle předchozího odstavce.

Play-off - Hrací doba v Play-off: 2x10 minut, bez přestávek a time-outů. Finále 2x15 minut. Při nerozhodném výsledku v zápasech vyřazovací části se neprodlužuje, rovnou se kopou na každé straně tři pokutové kopy.

Časový harmonogram turnaje:

Začátek v 8.00 hod., finále v 17.00 hod., po skončení finále cca v 17.30 hod vyhlášení výsledků a předání cen.

Skupina A: 08.00 - 09.55 hod. Skupina B: 10.00 - 11.55 hod. Skupina C: 12.00 - 13.55 hod. Čtvrtfinále: 14.00 - 15.35 hod. Semifinále: 15.40 - 16.25 hod. O třetí místo: 16.30 hod. Finále: 17.00 hod.

Občerstvení: Základní občerstvení bude zajištěno přímo na hřišti Pravidla: Bude se hrát podle platných pravidel futsalu (bez akumulovaných faulů). Pro informaci vybíráme nejdůležitější z nich:

Počet hráčů 4+1 a střídání v průběhu hry Míč - hraje se míčem č. 4 Brankář rozehrává všechny míče pouze rukou (s výjimkou míče ze hry), musí rozehrát do čtyř vteřin a to i v případě, že hraje nohou mimo brankoviště na své polovině; může vyhazovat i přes půlící čáru Auty + rohy se kopou, musí být rozehrány do čtyř vteřin, totéž platí i při trestných kopech, změna: vzdálenost soupeřova hráče minimálně 3 metry Skluz, pokud není veden proti osobě nebo jiným nebezpečným způsobem, se netrestá, v jiném případě je trestán přímým kopem, pokud je nebezpečně ohrožen protihráč, trestá se navíc napomenutím Červená karta znamená vyloučení na 2 minuty + do konce utkání, po uplynutí dvou minut nastoupí spoluhráč na hřiště. Hráč, který bude vyloučen, smí nastoupit v následujícím utkání Kontumace: nejnižší počet hráčů na hřišti je 2+1, při dalším oslabení je výsledek kontumován 3 : 0 Čekací doba: není! Žádáme mužstva o dochvilnost, aby byla připravena alespoň 5 minut před zahájením zápasu a nebyl tak narušen časový plán a nedošlo ke kontumacím Pojištění: turnaj není pojištěn a každý startuje na vlastní nebezpečí! Poznámka: pořadatel si vyhrazuje právo na změnu programu.


Tak pánové, co nejdřív se vyjádřete, zda máte zájem o turnaj.. Stačí jedoduše ANO / NE.

Žádné komentáře: