pátek 1. dubna 2011

POZOR ZMĚNA !!! Tréninky v Komárově!

Během tohoto týdne došlo k zásadní změně v jednání ohledně tréninků. Na jaře nebudeme trénovat v Řečkovicích, tak jak tomu bylo na podzim, ale nově v Komárově a ulici Sladkého! Mění se rovněž i termín tréninků!

Je to především zásluha leckdy rejpala a notorického potížisty Michalda, které nenechal věci v klidu spát a vlastními silami vybojoval solidní místo pro náš klub v Komárově, za což mu patří uznání. V Komárově jsme původně trénovat neměli a nechtěli, novinkou je však, že na hřišti bylo zavedeno osvětlení a to rozhodlo! Proto se pro nás hřiště stalo atraktivním a aktuálním tématem..

Jak už to tak bývá, vše má své plus a mínus. Začnu těmi mínusi. Hřiště je jako UFO, ještě nikdy ho nikdo neviděl, osvětlení může být mizerné a zázemí nejspíš nebude stejně dobré, jako v Řečkovicích. Navíc prvních 14 dní by neměli být v provozu šatny, o sprchách nemám informace. Jako relevantní v tuto chvíli se jeví tedy jen třetí uvedený bod, jaké hřiště je a jaké je osvětelení se dozvíme na prvním tréninku.

Tím největším plusem je jednoznačně velikost hřiště! Je to klasické futsalové, tedy menší než v Řečkovicích. Konečně! Je zde tedy možnost opravdu trochu potrénovat a případně něco vyzkoušet. Na to obřím jsme se honili jak krávy po poli a ze hry bylo hovno. Druhým plusem pro mnohé může být poloha hřiště. Je téměř v centru města, takže by pro každého mělo být mnohem dostupnější, než naše minulé působiště. Poslední kladnou novinkou je to, že brzy se budou u hřiště instalovat nové sítě za brankami, v jakém stavu jsou stávající a jestli tam vůbec nějaké právě jsou, netuším..

Nový termín tréninků je tedy následující:

Každé ÚTERÝ od 20:00 do vyčerpání (tedy do 20:15).. První trénink je již toto úterý 5.dubna !!!

Tímto tedy ruším to, co jsem kdy napsal o středečních trénincích, nový termín je v úterý, od 20 v Komárově!

Co na to soupeř? Důležitá otázka.. S Antabusem je vše domluveno, je s nově vzniklou situcí seznámen. Počítají s novým termínem na novém hřišti..

Takže v úterý v 19:50 čau na hřišti! V plném počtu!

Žádné komentáře: