čtvrtek 14. dubna 2011

Preview před 16.kolem - Torcida

V neděli nás čeká vstup do jarní části soutěže. I jarní část se můžete těšit, pokud čas dovolí, na předzápasové „preview“ před nadcházejícím víkendem. Dnes je první, naším nedělním soupeřem bude Torcida. V současné době mě největší vrásky dělá naše sestava..

Mužstvo Torcida nám bylo soupeřem při posledním špíle podzimu. Nyní se situace otáčí a my s ní začínáme. Jaký byl zápas na podzim? Vzpomínám si, že jsme jako vždy tahali za kratší konec. Osvěžil jsem si zápas reportáží psanou minulý rok a ve zkratce Vás s ní seznámím. V 15.kole jsme s Torcidou prohráli 0:3. Výsledek je to škaredý, nicméně průběh zase tak jednoznačný nebyl. První branku jsme dostali, když Ríša popustil svoji uzdičku fantazie a sundal soupeře ve vápně. Penalta – 1:0. Druhý zásek jsme dostali po krásné akci, kdy si soupeřův útočník dokázal lahůdkově zpracovat míč letící přes celé hřiště a neomylně skóroval na 0:2. Poslední branka padla po nedorozumění při našem pokusu hrát bez brankáře, s pěti v poli – 0:3. Z toho je jasně patrné, že pouze jedna branka padla po skutečně dobré akci. Ostatním šlo při plné disciplíně zabránit. .

Co z toho plyne? Že musíme střílet branky! V utkání bychom potřebovali vést a především zakončovat nabídnuté příležitosti. Jiný průběh se může rovnat rychlé smrti. Věřím, že nenavážeme na tragický podzim, co se týče vstřelených branek a naše střelecká potence dozná zlepšení. Pokud obrannou fázi hry odehraje na svůj standard, měly bychom bodovat. Chtěl bych upozornit na přehnaný respekt, který není na místě. Na podzim mě přišlo, že jsme byli z každého ustrašení a do zápasu šli s vědomím nedostat latu. Toto chci radikálně změnit. Musíme si věřit a jít do zápasu s odhodláním a cílem vyhrát. Nedávné ať už turnaj, nebo i tréninky naznačili, že bychom na tom nemuseli být zase tak špatně a do jarní tabulky bychom mohli promluvit překvapivým hlasem.. .

Torcida se po podzimu nachází na 7.místě naší tabulky. .

Sestava mě dělá vrásky, jak jsem již napsal. Na stránkách sice v omluvenkách není čárka, ale vyslechněte si následující týmový list zraněných, či jinak indisponovaných..

Kdo by měl určitě dojít: Nekwish, Dan, Vláďa, Pája, Kuba.

Kdo se potýká s čímkoliv: Boris (zraněný kontík z turnaje), Michaldo (Moribundus), Martin (zranění nohy z tréninku), Ríša (neznámo, na všech dosud uskutečněných jarních akcích nebyl, takže překvápko), Sykec (zatím bez registračky, zranění třísel z tréninku), Petr (zatím bez registračky) .

Tak to vidíte. V žádném případě neříkám, že se sejdeme jen v těch 4 do pole. Jsem přesvědčen, že valná většina z napsaných v druhé sekci budou hrát, jen pro Vaši informovanost sděluji, že jejich start je v ohrožení a jak moc je to s nimi nahnuté. Záleží na nich, jak těžké a vážné jsou zranění, nemoci či jiné záležitosti) Kdo máte zájem, napiště na omluvenkách zápasů, jak to s Vámi vypadá.. dík. Doufám, že dnes, nebo zítra přijdou registračky Sykecovi a Petrovi.. .

V neděli hrajeme na hřišti Mutěnická, start zápasu je naplánován na 13:10! Sraz na zápas je ve 12:40! .

Žádné komentáře: