čtvrtek 14. dubna 2011

Zkus si tipnout..

Co si takhle jarní část soutěže zpříjemnit malou tipovačkou. Vždy v průběhu týdne, nejpozději ve čtvrtek bych zde vyvěsil 6 zápasů z našich futsalových, či fotbalových světových soutěží. Úkol je jasný, napsat tip na vítěze, či remízu..
Uzávěrka soutěže by byla vždy v sobotu v 9:00, jelikož to se začínají první futsalové zápasy v Brně. Následně by byly výsledky tipů vyhodnoceny v tabulce tipérů.
.
17.4.2011
Red Devils vs. Fauna B (2.D třída futsalu)
Red Devils má za sebou výhru v domácím turnaji, což je bezesporu velká vzpruha do sezony. V tabulce drží po podzimu 9.pozici.
Fauna B se po podzimu potácí na dna tabulky naší třídy s pouhými 7 body. Příčinou je to, že povětšinu zápasů odehráli bez střídání. Jejich Áčko právě skončilo sezonu a tak se dá očekávat, že Fauna B bude posílena a o mnoho silnější, než na podzim. V minulých ročnících patřila k top týmům soutěží 2.tříd.
Podzimní střetnutí: 6:4

17.4.2011
Classic vs. Schalke (2.D třída futsalu)
Na sestupu hrající Classici budou chtít jistě soupeře z Německa zaskočit. Na podzim se jim příliš v soutěži nevedlo, za což si vysloužili 14.pozici. Na jaře je čeká boj o záchranu.
Schalke patří 8.pozice. Klidný střed. Schalke je dobrým týmem, což jsme okusili i my. K udržení klidného středu bude jistě chtít v úvodu jara s trpaslíky Classic naplno bodovat a oplatit jim ostudou porážku utrpěnou na podzim..
Podzimní zápas: 8:3

16.4.2011
Antabus vs. Orel Obřany (2.B třída futsalu)
Velice zajímavý a očekávaný duel. Náš tréninkový partner se v sobotu postaví leaderovi tabulky z Obřan. Bude zajímavé sledovat, jak se s rolí outsidera popasují. Antabusu náleží 11.pozice, od sestupových vod je však dělí pouhé 3body.
Orel Obřany jsou jednoznačným favoritem střetnutí. Bezkonkurenční král podzimu se bude chtít blýsknout hned v úvodu sezony. Antabus však jistě nedá svoji kůži lacino.
Podzimní zápas: 0:2

17.4.2011
Slovan B vs. Nasan C (1.B třída futsalu)
Další z velice zajímavých duelů v nichž možná sehrají svoji roli i Olin s Lukášem. Dva novolískovecké mančafty spolu sehrají očekávanou bitvu. Slovanu B se na podzim nevedlo podle představ a 14.místo v tabulce je tomu důkazem.
Na druhou stranu ani Nasan C nikterak nezazářil a je jen o tři příčky nad Slovanem B, tedy na místě 11.tém. Bude to vyrovnaný duel, z nichž je přece jen větším favoritem na zisk bodů Nasan C.
Podzimní zápas: 2:10

17.4.2011
Arsenal vs. Liverpool (Premiér League - Anglie)
Šlágrem víkendového kola Premiér League je bezesporu souboj dvou gigantů, Arsenalu a Liverpoolu. Arsenal hraje doma a stále ještě pokukuje po triumfu v lize. Musel by však mít v závěru soutěže Manchester United totální kolaps. Na Arsenal stále zle dotírá Chelsea, která je 4 body za ním. Bude ji chtít setřát.
Pro Liverpool je souboj s Arsenalem především boj o poháry, mimo to, že jde o velmi atraktivní zápas, na který bude upřen zrak celé Anglie.
Podzimní zápas: 1:1

16.4.2011
Real Madrid vs. Barcelona (LaLiga - Španělsko)
Co k tmu říci. Megazápas. Real Madrid ztrácí na skvělou Barcelonu 8 bodů a titul v lize se mu nenávratně vzdaluje. Tento zápas je jedním z prostředků, jak se Barceloně alespoň přiblížit a dále čekat na Barcelonské uklouznutí v závěrečných kolech.
Barcelona v čele s Messim, Iniestou, Xavim a Vilou předvádí mimoplanetární fotbal. Uvidíme, jak ho dokáží aplikovat na svého odvěkého a největšího rivala.
Podzimní zápas: 0:5

Tipování provádějte formou 1 – výhra domácích, 0 - remíza, 2 – výhra hostů. Pokud o tipovačku bude zájem, budu v ní pokračovat, pokud zájem nebude, zruším ji. Hlavně se do ničeho nenuťte, má to být relaxační a odpočinková činnost.. :--) Tipovat může každý a provádí se v novém odkaze "TIPNI SI" pod diskuzí klubu.

Žádné komentáře: