středa 13. dubna 2011

Plusy a mínusy včerejšího tréninku

Přesto, že jsem minule napsal, že nebudu jednotlivě každý trénink hodnotit, tentokrát neodolám a neodpustím si pár důležitých plusů a mínusů, které včerejšek přinesl.

Plus – správce hřiště v Komárově se zřejmě během týdne spojil s předsedou BAF Z.Polákem a co se nestalo. Byly nám za minule vráceny nějaké peníze. Celkem 150 korun bylo rozděleno mezi Carpe Diem a Anatbusem, tedy mezi mě a Poldu.

Finančně se má tedy hřiště nyní takto.. Hodina hraní je za 200korun, hodina osvětlení je ta 50korun. No a šatny….

…dostáváme se k mínusu..

Mínus – byly zrušeny šatny a sprchy. Zatím bez náhrady. Z.Polák by prý měl jednat o nápravě, ale výsledek je zatím ve hvězdách. Šatny a sprchy minule stály stovku, tu jsme tedy nyní nedobrovolně ušetřili.

Co se týče samotného tréninku, tak jsem se sešli v sestavě pěti lidí. Kuba, Petr, Sykec, Martin a já. Antabusu bylo 6 a taky jsme hráli hodinku bez střídání. Během zápasu se zranil Sykec a Martin. Sykecovi bolest od začátku tahala koule z trenek (zranění mezinoží) a Martina asi v půlce trenálu někdo nakopl, protože jeho chůze byla značně vratká a nejistá (zranění nohy). Ostatní tři zůstali naštěstí bez újmy na zdraví. V této sestavě pěti lidí jsme Antabus přehráli snad ve všech směrech po celou hodinu a to si troufám říct, že Antabus měl na tréninku vcelku solidní nadprůměrnou sestavu. Dařilo se skoro vše, na co jsme sáhli. Kombinační hra, nabízení se a z toho vyplývající branky povětšinou po kombinacích z dílny pana inženýra Krasomila Moderny.

Příští trénink bude opět v úterý ve 20 hodin na tomtéž místě.

Žádné komentáře: