úterý 5. dubna 2011

Pravidla ohledně tréninků

Dnešním dnem jsem zprovoznil sekci "OMLUVENKY TRÉNINKY". Zde se prosím pište, stejně jako na podzim, pokud víte, že se na trénink nedostavíte. V omluvenkách jsou vypsané datumy tréninků až do konce června, takže je vše dokonale přehledné.
.
Kdo se psát nebude a na trénink nedorazí bude potrestán. Jak? To si ještě rozmyslím, každopádně nějak škaredě, protože kazí tréninky všem ostatním, kteří jeho příchod očekávají a pak se kvůli pár takovým nemusí vůbec začít trénovat z důvodu nízkého počtu hráčů. Třeba mě, jakožto Adamovana by to nasralo nehorázně.. Rozmyslete si to prosím..
.
Omluvu lze učinit buď na stránkách, nebo mě SMSkou a to nejpozději 24 hodin do začátku tréninku.. Takže nejpozději den předem - v pondělí večer.
.
Od této chvíle nebudu na tréninky upozorňovat prostřednictvím SMSek. Je to drahé a dokonce už ani na tyto zprávy někdo nereaguje. Všihchni do jednoho máte internet a přístup na stránky. Dvakrát, třikrát týdně na ně koukněte a budete v obraze. Každý z Vás ví, že tréninky jsou pravidelně každé úterý od 20:00 v Komárově na ul.Sladkého, takže není co řešit.
.
Pokud mě ještě měco napadne, sdělím Vám to. Nemyslete nsi, že na Vás chci být zlý, nebo že po Vás chci nemožné.. Jde jen o trochu loajality k vedení a krapet zodpovědnosti vůči odstaním.

Žádné komentáře: