pondělí 4. dubna 2011

Možní soupeři na turnaji RD Cup

Byl zveřejněn seznam přihlášených týmů na letošní Red Devils Cup. S mnohými jsme se již dostali do soutěžního křížku a za chvíli Vám všechny představím.. Ještě předtím bych chtěl informoat o důležité věci. Rozlosování do skupin proběhne ve středu, kdy Vás také seznámím se jmény našich soupeřů ve skupině a především časy zápasů.

Hombres - 3.E třída. V současné době zaujímá 6.pozici. S týmem jsme dossud nehráli.


GS Transoport - 3.E třída. Ve své třídě zaujímá předposlední 10.pozici. S týmem jsme se setkali nedávno na Brno Open 10/11 v základní skupině. Podařilo se nám urvat hubené vítězství 2:0.


Q.P.Chrlice - 1.A třída. V první třídě zaujímá sestupovou 14.pozici. Přesto se bude jednat o jednoho z favoritů turnaje. S Chrlicemi jsme měli tu čest se střetnout přesně před rokem na Turnaji Nadějí. Soupeř nám uštědřil porážku 1:2. Pokud se nemýlím, byli to ti, co hráli s brankářem v poli po celý zápas, což nám činilo potíže.


Tembo - 3.F třída. I s tímto celkem, který drží ve své soutěži 6.místo, jsme se už potkali. Stalo se tak v loňské Brno Open, kdy se nám podařilo soupeře přejet jistým výsledkem 5:0.


Raz Náraz - 2.C třída. Ambiciózní tým, jeden ze čtveřice favoritů turnaje. V 2.C třídě zaujímá pěkné 5.místo. So soupeřem jsme se jako tým ještě nesetkali. Já osobně ano (jako výpomoc v dresu Slovanu asi před rokem), je to silný celek.


Napoleon - 2.B třída. Týmu náleží 7.pozice. O Napolenonech nemám sebemenší informace.


Pozdní sběr - stejně tak nemám info o Pozdním sběru. Nehrají žádnou soutěž.


Fc Lamy - 2.C třída - Lamám patří 14.sestupová pozice. S Lamamy jsme se ještě do křížku nedostali.


RST - 2.B třída - 12.pozice. Staří známí RST v čele s Davidem Gerrardem Plchem. Souboj s tímto velkoklubem by byl příjemným zpestřenáím turnaje. Naše poslední vzájemné střetnutí skončilo debaklem v náš prospěch 8:0, stalo se tak v Brno Open 09/10. Od té doby uteklo mnoho vody, oba celky prošly obměnami a zápas v tuto chvíli by byll velmi zajímavý a vyrovnaný.


Žabinšní Vlci B - 2.C třída. Žabinští Vlci jsou jednozančným favoritem č.1 turnaje. Tento celek turnaj ovládl v posledních dvou ročnících celkem bez větších problémů. I ve své třídě stojí v popředí, přesněji na 4.místě. S ŽV jsme se střetli pouze jednou a to na Brno Open 09/10, kdy jsme ve vyřazovacích bojích podlehli soupři vysoko 1:6.


Red Devils - 2.D třída. V naší 2.D třídě RD zaujímá 9.pozici. Zápasy s tímto celkem jsou pro nás utrpením. Pán Bůh není nikdy doma. Už dvakrát se stalo to samé. V poločase jsme vedli 1:0, na konci zápasu svítilo na světelné tabuli skóre 1:2 pro ďábly po jakýchsi ušmudlaných gólech. No, pokud se s tímto spolufavoritem turnaje, jelikož se jedná o domácí, střetneme i nyní, věřím v prolomení psychické bariéry a v kladný výsledek konečně v náš prospěch.


Carpe Diem - 2.D třída, 13.pozice.


Turnaj má dle mého názoru 4 favority, z nichž jeden ční nade všechny - jsou to Žabinští Vlci B. Ve čtveřici dále figurují domácí Red Devils, jediný prvotřídový celek Queens Park Chrlice a silný Raz Náraz.


Tak to je vše, přátelé. S rozlosováním do skupin se ozvu opět ve středu, věřme v příznivý los.

Žádné komentáře: