pátek 4. března 2011

Výběr štulpen

Na diskuzi se vyjádřilo již dost lidí, aby mohl být schválen nákup nových štulpen. Ti co se nevyjádřili dosud, nechť se na to nevykašlou a i dodatečně napíší svůj názor..
.
Aby jste neřekli, že su nějakej uzurpátor ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Uzurp%C3%A1tor ), dám Vám na výběr ze tří barevných kombinací štulpen. Já vím, možná je to někomu jedno, v jakých štulpnách dostáváme na prdel, jiný si však může potrpět na své image a dbá na to, jak při hře vypadá..
.
1. El Classico - kombinace oranžové s černou - naše klasika ve které hráváme a prohráváme..
.
2. El Bombardero - kombinace bílé s černou - netradiční kombinace vzhledem k naší oranžovočerné. Jedná se o úplně jinou barvu, než jakou na dresech vyznáváme a proto se mě líbí. Bílou a černou se nedá nic pokazit, se říká.. A v tomto případě to podle mě platí. Bílá oživuje a dodává svěžest naší "popelnici".
.
3. El Negro - kombinace černé s oranžovou - i tento model se mě zdá býti přitažlivý. Váhám mezi Negrem a Bombardérem. Černá, jak známo z dějin představuje především strach. Má za úkol soupeře zastrašit a ukáznit ještě před utkáním. Pokud na hřišti nic nepředvedem, alespoň můžeme vypadat nebezpečně, ne?
.
Tak pánové, kdo má zájem se vyjádřit k tématu, má možnost a rovněž má právo vybrat z těchto tří kombinací. Pokud se na to vykašlete, beru jako že je Vám to jedno a objednám podle své vlastní nejlepší vůle. V tomto případě na nikoho nenaléhám, výběr, či nevýběr je čistě na Vašem uvážení.

Žádné komentáře: