sobota 5. března 2011

Pár sezonní grafických statistik

Včera jsem se v rámci zdokonalování se v Excelu vrhl do některých statistik klubu po podzimu sezony 2010 / 2011. Pojal sem to tak nějak tvořivě. žádný čísílka a tabulky, jednoduše jsem se pokusil vše vyjádřit ve grafech. Vše souvisí také s vyjádřením, jak moc se těším na jarní část, jinak bych se do toho nepouštěl..
.
Graf č.1
Vyjadřuje velice zajímvou věc. Je to znázornění, kolik jsme měli v sezoně hráčů na střídání. Začátek sezony byl opět plný očekávání, lidí bylo vícero. Postupem času docházka upadala i z důvodu častého zranění, či nemocí hráčů. Tento graf jsem vytvořil především z důvodu, abych si sám odpověděl na otázku, proč jsme brali dva nové hráče.





.


.


.
Graf č.2
Kanadské bodování hráčů. Na podzim to nebyla žádná hitparáda, to můsíme uznat. Na čele je Vláďa s Pájou. Vláďa díky méně odehraných zápasů zaujímá pomyslnou zlatou příčku, jak je to dále se můžete podívat sami..














.
Graf č.3
V tomto grafu naleznete počet vstřelených branek jednotlivých hráčů Na čele opět Vláďa s Pájou.













.
Graf č.4
Je to vlastně to samé v bledě modrém, jako graf minulý. Jen jsem zde vyjádřil brankový podíl na celkovém počtu 15 vstřelených branek za podzimní část.














.
Graf č.5
Zde se můžete pokochat, nebo naopak zpytovat svědomí nad odehranými zápasy v podzimní části. Jen tři hráči v mužstvu odehrál plný počet zápasů.



.










.
Graf č.6
Dostáváme se k tzv. žalostným grafům našeho klubu. Je zde vyjádřen poměr vstřelených branek. Kolikrát jsme za sezonu nevstřelili ani branku, kolikrát jednu atd.. Vše vyjádřeno pomocí podílového grafu.



.










.
.
Graf č.7
Opět podobný graf jako minule. Zde se ovšem můžeme podívat, jak námi naše střelecká impotence lomcovala během celého podzimu. Konec byl přímo hororový..



.











.
Graf č.8
Opačné statistiky, jedná se branky obdržené. Podílový graf nám ukáže kolik procent počtu branek jsem obdrželi.


.











.
.
Graf č.9
Poslední statistika nám ukáže, jak jsme si stáli během sezony v obdržených brankách. Krom nepovedeného zápasu s Líšní jde o celkem slušnou statistiku.















.
.
.
Doufejme, že se Vám všechny ty barvičky líbí a jste z nich na aspoň trochu na větvičce. :-)

Žádné komentáře: