čtvrtek 3. března 2011

Venkovní tréninky s Antabusem

Oblíbené téma všech – venkovní tréninky. Antabus nedávno navrhl pokračování venkovních tréninků, zhruba od poloviny března. Vše se bude odvíjet od počasí. Pokud bude mráz, tak to skrečujeme do doby, než se počasí trochu umoudří..
Chci se Vás tedy zeptat, kdo by chodil..? Kdo by SKUTEČNĚ CHODIL!!! Nezajímají mě výmluvy, chci buď dvě, nebo tři písmena a to tyto: ANO / NE.
Prosím nepiště, že budete chodit, jestli Vám do toho něco nevleze, nebo jestli budete moc, tak dojdete. To je mě k hovnu! Ani slova typu… jestli budu zdráv.. Prostě a jednoduše, máš zájem chodit?? ANO – NE.
Zkušenosti z minula hovoří jasně. Odhlasovali jsme si tehdá tréninky nejméně v osmi lidech a chodili s bídou čtyři. Toho se chci vyvarovat, souhlasné odpovědi piště jen Ti, kdo má skutečný zájem chodit!!!! Nesouhlasné, všichno ostatní..
Prosím Oldu, aby do kolonky nepsal zase pi*oviny, rád bych dostal vyjádření od co nejvíce lidí a pokud svedeš téma na něco jiného, pár trdel se toho určitě chytne (viz. čí jsou to nohy?) :-)
VYJÁDŘETE SE VŠICHNI NA DISKUZI, DÍKY!!!

Žádné komentáře: